Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Vegetarisch


pagina: 1 2

Lokeren » De Klare Hemel


Eethuis De Klare Hemel is een begrip in Lokeren Het is gelegen in een pittoresk straatje U wordt ontvangen in een gemoedelijke sfeer, en u kan er tafelen in een brokkant huislijk interieur De eigenzinnige keuken kan beschreven worden als Frans met oosterse invloeden Met dagverse en huisbereide gerechten Het paradepaardje is de Bouillabaisse Elke maand is er een kleine, steeds wisselende kaart Voor het vijfgangen maandmenu, met aperitief, wijnen en koffie betaalt u € 58 Er staan u financieel geen onaangename verrassingen te wachten Zakenlunchen, familiefeestjes, dagschotels, het is allemaal mogelijk in De Klare Hemel Op onze wijnkaart treft u klassiekers uit Frankrijk, maar ook schitterende wijnen uit onder meer Spanje, Portugal, Chili en Italiï Aan beide zijden van het Torenstraatje zijn er parkeermogelijkheden

Leopoldsburg » De Gastvrijheid


Vegetarisch- en visrestaurant in het hartje van Leopoldsburg. Interieur is gezellig/landelijk. Voorzijde een straatterras, achterzijde een gezellig tuinterras. Menuvorm in 3 of 5 gangen. Steeds 1 menu volledig vegetarisch het andere is een vismenu. Zeer uitgebreide kleine kaart. Lunch mogelijk van woensd tot/met zaterdag van 12u tot 14u. Tevens is er de mogelijkheid om huisgemaakte praline's en geschenken aan te kopen.

Wechelderzande » Nicoty


Hier wordt u door Sofie Ceulemans gastvrij ontvangen in een rustiek interieur met hedendaagse accenten. Terwijl haar man chefkok Nico Deboel volgens de traditionele Franse keuken, van dagverse producten de fijnste gerechten bereiden,en dit steeds met een creatieve touche en eerbied voor elk seizoen.

Eisden » Puccini


Puccini - Ijssalon en restaurant Vanaf heden is ook de kalender aangepast en kan u klikken op de dag dat u graag wil komen eten. In één oogopslag ziet u of wij geopend zijn en of er bepaalde evenementen zijn gepland voor deze dag. Indien u reserveert per mailkrijgt u altijd binnen de 24u een mail ter bevestiging.

Leuven » Turquoise


U weet het: bewoners van landen aan de Middellandse Zee leven langer. Dat komt door hun gezonde manier van leven en het gebruik van verse en eerlijke producten. Voeg daar nog flink wat passie aan toe en u hebt de ingrediënten voor TURQUOISE, het restaurant van Erdo en Veronique. Wilt u wel eens wat anders, een verrassende culinaire aanpak met vertrouwde ingrediënten? Een creatieve keuken die toch aantrekkelijk blijft voor de gemiddelde restaurantbezoeker? Met een democratische prijskaart, kwaliteitsvolle producten (alleen vers!), een uitgebreid menu, een hedendaags en smaakvol interieur, een terras waar u rustig kunt eten in de buitenlucht? Plus een ruime wijnkaart die u uitgebreid laat proeven van het aanbod uit de nieuwe wijnlanden. Het personeel van restaurant TURQUOISE ontvangt u met de natuurlijke gastvrijheid die eigen is aan de Turks-mediterrane cultuur. En de chef-kok is alleen maar tevreden als zijn restaurantbezoekers dat ook zijn… Kom dus gerust langs en breng uw passie, goede smaak en beste zuiders temperament mee. Restaurant TURQUOISE zorgt ervoor dat u langer leeft!

Bree » Oud Bree


voor een kleine hap of een diner, feestje,vergadering en overnachting het is allemaal mogelijk in oud Bree ***geschenkbonnen te verkrijgen*** maan-dinsdag open van 11.30 tot 13.30 - 17.00 tot .... don,vrij,zondag vanaf 11.30 tot ..... zaterdag vanaf 17.00 uur woensdag rustdag vrijdag , zon-en feestdagen om 11.30 uur

Brugge » The 57


Restaurant - Brasserie The 57 Is een sfeervol restaurant in hartje Brugge Prachtig gelegen aan de Brugse Reien. Dit is een van de dingen waarvoor de stad bekend staat Op aanvraag hebben we enkele voordelige groepsmenu's.Aarzel dus niet om ons te contacteren als u een plaatsje zoekt in het historische centrum van Brugge om met uw groep te eten. We hebben zeker een gepaste menu voor U.


Gent » Faja Lobi


Faja Lobi is het enige Surinaamse café dat Gent rijk is en waar u terecht kunt voor een heerlijk ontbijt ’s ochtends, een dagschotel of Surinaamse soep met brood ’s middags, een stukje taart met koffie of thee in de namiddag of om uitgebreider te tafelen. Na het diner serveert men van achter de kleurrijke toog ook cocktails. De keuken is bijna uitsluitend Surinaams, maar gevarieerd: er staan zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten op de kaart. Eenvoudig, maar lekker exotisch en in royale porties. Leuk om weten: Faja Lobi bevindt zich in een neoclassicistisch pand met hoge plafonds en volgestouwd met een bonte mengeling van oude meubeltjes. Aan de muren hangen foto’s van filmsterren uit vervlogen tijden: Audrey Hepburn, Marilyn Monroe,… Het café verandert doorheen de dag van een oase van rust naar een sfeervolle afsluiter van de dag. Er ontstaat vaak spontaan een feestje! Faja Lobi is ook een Bed & Breakfast, u kan hier dus ook blijven slapen!

Hasselt » Blue Olive


Mooi in het centrum van Hasselt is Blue Olive gelegen. Dit is de ultieme plek om te vertoeven na een dagje shoppen, een leuk avondje uit of een lekkere lunch, diner. Wij passen wekelijks de lunch en het suggestiemenu aan. Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten en worden zorgvuldig uitgekozen door de chef. Zo hebben we een ruim aanbod van gerechten, voor ieder wat wils. Dit alles kan in intieme kring maar ook (grotere) groepen zijn steeds welkom. Zo hebben we speciale arrangementen en menu's voor allerlei diverse doeleinden. U kan ons steeds contacteren voor een formule op maat.

Antwerpen » Zuiderterras


Café-restaurant Zuiderterras ligt als een aangemeerd schip langs de Schelde, vlakbij de cruiseterminal en het gelijknamige wandelterras. 's Zomers staat hier een sfeervol en ruim terras in witte bootlak. Het uitzicht is schitterend. Er is ruime parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving. Architectuur Het gebouw van de hand van bOb van Reeth is uniek en transparant. Grote raampartijen en spiegels scheppen een sfeer van oneindige ruimte en verbondenheid met het water. De voorbijvarende boten zorgen voor een verrassend en steeds wisselend decor. In de loop der jaren werden de harde materialen (glas, staalplaat) in het interieur aangevuld met materialen ter verbetering van de akoestiek. Zo werden met succes stores en akoestische folie aangebracht. Keuken Chef Steve Conard serveert eigentijdse gerechten met contrasten voor oog en mond. Op de kaart vind je onder andere een verzorgd luxe-ontbijt, een uitgebreide keuze aan frisse, gezonde slaatjes, een evenwichtige en smakelijke samenstelling van zomer- of wintergerechten: vis, vlees, wok en veggie, een fantasierijke dessertkaart. Steeds op basis van uiterst kwalitatieve produkten. Verder zijn er seizoensuggesties verkrijgbaar: asperges, maatjes, mosselen, wild, ... Capaciteit Het Zuiderterras is uitgerust om ook aan grote gezelschappen verzorgde maaltijden en een attente bediening te garanderen. Vanaf 12 personen raden wij aan, en vanaf 20 personen is het noodzakelijk, vooraf een menu te bespreken. U kan hiervoor vrijblijvend met ons contact opnemen: info@zuiderterras.be Het restaurant heeft een capaciteit van 100 personen (80 personen + 20 personen op de mezzanine). De feestzaal heeft een capaciteit van 60 personen zittend aan tafel of 80 personen rechtstaand. In uitzonderlijke gevallen kan zowel restaurant als feestzaal exclusief geboekt worden met een totale capaciteit van 160 personen. Historiek Het oorspronkelijke Zuiderterras dateert van 1886 en was een vierkant gebouw in neoclassicistische stijl. In die tijd het spiegelbeeld van het tegenover liggende Noorderterras. Het Zuiderterras heeft steeds een horecafunctie gehad, maar door een brand in 1973 werd het gebouw volledig vernield. Begin jaren '90 gaven de huidige eigenaars opdracht tot de wederopbouw, een project van twee jaar onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet meer op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Vandaag willen we vooral het tijdloze karakter van onze zaak bewaren. Dat is onze uitdaging voor de toekomst.

Antwerpen » Aahaar


Savan’s Aahaar is een unicum in Antwerpen! Het is er heerlijk kennismaken met de authentieke, vegetarische Indische keuken. Dé specialiteit van het huis is Masala Dosa en is in verschillende smaken verkrijgbaar. Daarnaast is er elke dag een nieuw warm buffet verkrijgbaar met uitsluitend vegetarische gerechten. Voor slechts € 9 mag u zoveel aanschuiven als u zelf wenst. Leuk om weten: Aahaar is ook te bezichtigen op ATV.

Grobbendonk » Brasserie Marie


Steeds verse orchideeën in het restaurant, een glimlach bij je binnenkomst, je bent hier zeker welkom. Te voet, met de fiets, met de wagen, zelfs met de boot kan je hier aanmeren. Onze keuken combineert Franse, Belgische en zelfs wat oosterse invloeden. Dat vertaalt zich in een intensieve vaste seizoenskaart met maandelijks wisselende suggesties en dagelijks verse oesters en kreeft uit eigen homarium. Tafelen aan het schitterend gelegen Albertkanaal zorgt voor onvergetelijke ogenblikken.

Tessenderlo » Kiewithoeve


De Kiewithoeve staat garant voor heerlijke gerechten, vriendelijke bediening en een gezellig en authentiek kader, gelegen in de groene omgeving van natuurgebied 'Asdonk'. Of het nu gaat om vlees-, vis- of vegetarische gerechten, bij ons kan u steeds terecht voor een culinaire ontdekkingstocht. Ook feesten en vergaderingen zijn bij ons mogelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke uitwerking van uw wensen.

Maaseik » Indiaas Tandoori Restaurant Simla Sittard


Sinds 1996 in Sittard te vinden Wij staan bekend om onze uitstekende kwaliteit en service! Cuisine Indiaas Catering Service Indiaas Catering Service bestaat maar liefst 19 jaar!! En dat vieren wij natuurlijk met u! Daarom kunt u nu vanaf €9,95 p.p. bij ons reserveren. Als u iets te vieren hebt, kunnen we overleggen hoe u dat wilt aanpakken. Uitgebreid met kleine gerechten of juist een lekker warm buffet. Er zijn veel opties mogelijk. Het is uw wens en wij zorgen ervoor dat uw wens in vervulling komt.


pagina: 1 2