Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Turks


Leuven » Turquoise


U weet het: bewoners van landen aan de Middellandse Zee leven langer. Dat komt door hun gezonde manier van leven en het gebruik van verse en eerlijke producten. Voeg daar nog flink wat passie aan toe en u hebt de ingrediënten voor TURQUOISE, het restaurant van Erdo en Veronique. Wilt u wel eens wat anders, een verrassende culinaire aanpak met vertrouwde ingrediënten? Een creatieve keuken die toch aantrekkelijk blijft voor de gemiddelde restaurantbezoeker? Met een democratische prijskaart, kwaliteitsvolle producten (alleen vers!), een uitgebreid menu, een hedendaags en smaakvol interieur, een terras waar u rustig kunt eten in de buitenlucht? Plus een ruime wijnkaart die u uitgebreid laat proeven van het aanbod uit de nieuwe wijnlanden. Het personeel van restaurant TURQUOISE ontvangt u met de natuurlijke gastvrijheid die eigen is aan de Turks-mediterrane cultuur. En de chef-kok is alleen maar tevreden als zijn restaurantbezoekers dat ook zijn… Kom dus gerust langs en breng uw passie, goede smaak en beste zuiders temperament mee. Restaurant TURQUOISE zorgt ervoor dat u langer leeft!

Willebroek » Kom Sjee Sam


In het centrum van Willebroek, vlakbij de markt ontvangen Sam en Hamiyet u reeds 18 jaar. Nu zijn zij met een volledig vernieuwd concept gestart, Traditionele Europese Keuken met nog een vleugje Turkse gerechten We hebben een concept uitgewerkt dat beantwoord aan de wensen en behoeften van ons cliënteel. Traditioneel en bekend maar ook verassend en innovatief, cultureel, gezond, lekker en smaakvol, ... Alles is mogelijk en hebben wij voor u! Eten is misschien wel de meest sociale bezigheid van de mens. Ons restaurant vormt een ideale omgeving om eens lekker te genieten van een heerlijke maaltijd. Er is voor ieder wat wils : vlees, vis en kip zijn bij ons verkrijgbaar. Gegrild, gestoofd, gebakken of in de oven, het maakt niet uit Airco aanwezig

Mechelen » Merad


In hartje Mechelen kunt u de typisch Turkse, gemoedelijke sfeer opsnuiven in restaurant Merad. Op de kaart staan de lekkerste Turkse specialiteiten die op het moment zelf worden bereid met dagverse ingrediënten. Een absolute aanrader is de smakelijke Merad-schotel voor €55. Neem een kijkje op de website om te weten wat dit gerecht precies inhoudt. Ook de allerkleinsten zijn hier van harte welkom, zij kunnen zich bovendien tussen hun maaltijd door uitleven in de gezellige kinderspeelruimte. Gelieve wel te noteren dat Merad geen aan huis leveringen voorziet.

Gent » Didyma


Gelegen in de nabije omgeving van het Rabot, meerbepaald in de Wondelgemstraat bent U meer dan welkom in ons restaurant DIDYMA. Oorsprong : "Didyma" was in de Oudheid een Grieks heiligdom en een bekende orakelplaats van de god Apollo in de buurt van de stad Milete aan de westkust van Klein-Azië (het huidige Turkije). Het heiligdom wordt ook wel het Didymaion genoemd. Het was door de "heilige weg" met Milete verbonden, waarop regelmatig processies van de stad naar het heiligdom plaatsvonden. Lees meer » Ons doel : In ons restaurant willen wij U laten kennismaken met het beste uit de Turkse keuken, van meze's tot stoofpotjes, van grillades tot pizza's. Alle gerechten worden met dagverse produkten, de nodige zin voor kwaliteit en niet minder belangrijk, met veel liefde klaargemaakt. Accomodatie : Wij beschikken over ongeveer 50 zitplaatsen in een zaal met airconditioning en in de zomer kan U genieten van een zonovergoten terrasje. Openingsuren Keuken open : 12u00 - 14u00 | 17u00 - 24u00 Zondag is de keuken doorlopend open van 12u00 tot 23u00 Donderdag gesloten Afhalen Onze gerechten kunnen ook worden afgehaald ! Ofwel na Uw bestelling telefonisch te hebben doorgegeven of wij maken Uw bestelling klaar terwijl U wacht. Studenten Een korting van 10% op alle gerechten !! Hou Uw studentenkaart bij de hand, er kan worden gevraagd deze te vertonen !

Gent » Alaturka


Gelegen in de nabije omgeving van het Oude gerechtsgebouw, en de verlengde van de veldstraat bent U meer dan welkom in ons restaurant Alaturka ALATURKA: Op z'n Turks, Naar Turkse gewoontes, Volgens Ottomaanse wijze... Zoals de naam van onze zaak reeds doet vermoeden, willen wij U laten kennismaken met het beste uit de Turkse keuken, van koude en warme meze's tot ovengerechten, van grillades tot Turkse pizza's. Kortom de Turkse keuken met al haar facetten. Alle gerechten worden met dagverse produkten, de nodige zin voor kwaliteit en niet minder belangrijk, met veel liefde klaargemaakt. Op die manier garandeerd Restaurant Alaturka U een uitstekende prijs - kwaliteit. Wij beschikken over ongeveer 60 zitplaatsen in een zaal met airconditioning.

Schaarbeek » La Fantaisie


De Louis Bertrandlaan behoort tot een stedenbouwkundig geheel dat vanaf de eerste jaren van de twintigste eeuw de trots van zijn bewoners is. De statige huizen met hun art-nouveaugevels vervullen vandaag toeristen met verwondering wanneer ze deze unieke verzameling gebouwen van de hand van Victor Horta, rijk aan mozaïeken en kleurrijke versieringen, aanschouwen. Indertijd was de wijk zeer pittoresk met een landelijk uitzicht dat een inspiratiebron vormde voor vele schilders, terwijl de Brusselaars er graag kwamen wandelen om er in de afspanningen een geuze, lambiek of faro te proeven. De brede en bochtige laan laat de gebouwen volledig tot hun recht komen met talrijke hoekpercelen met een vrij uitzicht die overvloedig werden geëxploiteerd door de nieuwe golf architecten van toen. Ze ontwierpen er barokke gevels, waarbij ze gebruik maakten van loggia’s, vensters met versierd raamwerk, balkons en afdaken met gevlochten siersmeedwerk. Victor Horta was hier de voorloper van andere getalenteerde architecten die de laan en haar omgeving zouden vormgeven, zoals Henri Jacobs, Gustave Strauven, Frans Hemel. Een van deze prachtige huizen, die de indruk geven uit porselein te zijn opgetrokken, is LA FANTAISIE, dat zorgt voor een heropleving van het loungerestaurant in een zacht en eigentijds kader. Van art nouveau naar levenskunst zorgt het restaurant ervoor dat de mythische geschiedenis van deze wijk blijft leven en omwille van zijn originaliteit slaat het een brug tussen een glorierijk verleden en een heden dat in het teken staat van ontspanning, gastronomie en absoluut welzijn. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het restaurant een zeer kosmopolitisch cliënteel aantrekt, dat zowel bestaat uit zakenlui, kunstenaars en mensen uit de nabij gelegen Europese gemeenschappen.