Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Tapas


pagina: 1 2

Lokeren » De Klare Hemel


Eethuis De Klare Hemel is een begrip in Lokeren Het is gelegen in een pittoresk straatje U wordt ontvangen in een gemoedelijke sfeer, en u kan er tafelen in een brokkant huislijk interieur De eigenzinnige keuken kan beschreven worden als Frans met oosterse invloeden Met dagverse en huisbereide gerechten Het paradepaardje is de Bouillabaisse Elke maand is er een kleine, steeds wisselende kaart Voor het vijfgangen maandmenu, met aperitief, wijnen en koffie betaalt u € 58 Er staan u financieel geen onaangename verrassingen te wachten Zakenlunchen, familiefeestjes, dagschotels, het is allemaal mogelijk in De Klare Hemel Op onze wijnkaart treft u klassiekers uit Frankrijk, maar ook schitterende wijnen uit onder meer Spanje, Portugal, Chili en Italiï Aan beide zijden van het Torenstraatje zijn er parkeermogelijkheden

Halle » Chupito


In het kleine, maar uiterst sfeervolle restaurant Chupito is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. De vlotte bediening en ontspannen sfeer maken dat u zich hier meteen thuis voelt. Tania, Jose en Marcos laten er u met veel plezier kennismaken met de authentieke “Cocina Española”. Chupito staat vooral bekend om zijn tapas, maar ook andere Zuiderse gerechten zoals gamba’s à la plancha en paella kleuren de kaart. Als aperitief is vooral de mojito hier erg gegeerd. Op de wijnkaart prijkt dan weer een mooie selectie Spaanse wijnen die uitstekend samengaan met de gepresenteerde gerechten en dit voor een prima prijs-kwaliteit. Bij zomerse temperaturen is het dubbel genieten van al dit lekkers op het leuke terrasje vooraan de zaak. U waant zich hier even in het Zuiden!

Genk » 't Stadscafé


Brasserie 't Stadscafé is zonder enige twijfel de gezelligste brasserie met de meest verfijnde gastronomie in Genk en omgeving. Een trendy publiek van alle leeftijden vindt hier zijn tweede thuis. Je leert er nieuwe vrienden kennen of ontmoet elkaar voor een gezellige drink, een zakenlunch, een kleine maaltijd of een uitgebreid diner. Een bezoek aan 't Stadscafé is altijd een speciale belevenis. Gewoon tijdens de week, maar uiteraard ook elk weekend. Of je komt meegenieten op een van de talloze thema-avonden of evenementen, die wij het hele jaar rond organiseren. 't Stadscafé dankt zijn uitstekende reputatie aan die unieke combinatie van sfeer, kwaliteit en uitmuntende service, die je nergens anders vindt... Onze personeelsleden vormen samen het enthousiaste, gemotiveerde en professionele team dat steeds klaar staat om u ten dienste te zijn. Zij zijn het menselijke hart dat mee aan de basis ligt van het succes van 't Stadscafé

Lommel » Mi media naranja


spaans restaurant waar je van heerlijke spaanse wijnen kan proeven en lekker kan eten in een sfeer vol romantiek en gezelligheid. De tafels worden per avond slechts éénmaal weggegeven, zo kan je de hele avond genieten. Hier wordt je avond een feest waar je kan smullen en bijpraten zoals het hoort in een gezellig restaurant met veel kaarslicht.

Eisden » Puccini


Puccini - Ijssalon en restaurant Vanaf heden is ook de kalender aangepast en kan u klikken op de dag dat u graag wil komen eten. In één oogopslag ziet u of wij geopend zijn en of er bepaalde evenementen zijn gepland voor deze dag. Indien u reserveert per mailkrijgt u altijd binnen de 24u een mail ter bevestiging.

Maaseik » De Beurs


De Beurs ligt op de mooiste markt van België onder het toeziend oog van de beroemde kunstschilders Jan en Hubert Van Eyck. In vroegere tijden was De Beurs het commerciële middelpunt van de stad omdat er klaver werd verhandeld. Nu is De Beurs al meer dan 110 jaar het culinaire middelpunt. De plaats voor een goed glas bier of een gezellige ‘zjat’ koffie met vrienden. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Een (h)eerlijke, gevarieerde keuken zorgt voor een afwisselende menukaart. In de zomer kunt u op het terras onder de prachtige linden na een lange wandeling of ‘grenzeloze’ fietstocht, de vermoeide benen streken. Welkom in De Beurs.

Genk » 360°


Restaurant 360 graden (360°) in Genk. Stadsplein 16 - 3600 GENK Tel.: +32 8 935 28 38 Fax.: +32 8 935 28 39 Sluitingsdagen : Open 7/7 Budget : ± 30 Euro Keuken : Wereld, Belgische, Franse Accommodaties : Terras Atmosphere : Eigentijds kader Betalingswijze : American Express, Master Card, Visa


Brugge » Opus Latino


Zuiderse bistro in het hartje van Brugge met een zonnig en rustig terras. What do the Burg, the Wollestraat and the smallest alley in Bruges, the Garre, have in common? They all lead to what could possibly be the best hidden secret of Bruges. All roads literally lead to Opus Latino, a sociable establishment, hidden in the heart of the Bruges town centre.

Antwerpen » El Puerto


Restaurant-Taverne El Puerto heeft z’n plaats in het Antwerpse resto- en uitgaansgebeuren al een aantal jaren verworven. De liefhebber van zuiderse, mediterrane gerechten vindt er traditioneel een keuze uit Spaans-geöriënteerde gerechten die authenticiteit aan kwaliteit koppelen. Tapas waren altijd al een vaste waarde in het El Puerto-verhaal. Een gezellig, ongedwongen interieur, een ruim terras bij mooi weer, prima parkeermogelijkheden in het uitgaansgebeuren rond de gedempte Zuiderdokken en een prima keuken aan zeer toegankelijke prijzen waren al altijd de vaste aantrekkingspunten van deze stemmige zaak. Op donder,vrijdagavond - en zaterdagavond is er bovendien nu de mogelijkheid om vanuit het dinergebeuren de avond in de beste stemming verder te zetten. Een nieuw DJ-platform boven de hoofden van de aanwezigen is dé uitgelezen commandopost voor het creëren van een dynamische ambiance met salsa, flamenco of andere bossa nova. Ver van de wens een disco aan het bestaande Antwerpse aanbod toe te voegen is het eerder de bedoeling vanuit de taverne- en restosfeer een verlengstuk aan het dinerhoofdstuk te breien met een unieke, authentieke en uitbundige schwung zonder dat de aanwezigen nog op verplaatsing moeten. Elke 2de donderdag is het PACO'S NOCHE, elke laatste donderdag is het GAMBA NOCHE vanaf 19U, dit zijn speciale gastronomische diners rond één bepaald thema, een echte aanrader. Nieuw is ook de lunchformule waarbij je voor circa 10.00€ een gerecht met een glas wijn kan bestellen. Ideaal voor mensen die in de buurt werken en snel, smakelijk en gezond willen lunchen. Daarnaast plant El Puerto ook één maal per maand thema-avonden op een vaste dag rond een te bepalen culinair gegeven. De rijke traditie van de Spaanse keukens op zowel vis-, vlees- als gevogeltegebied is een vrijwel onuitputtelijke inspiratiebron op dit vlak. De uitbaters runnen ook het restaurant Las Tapas op de Antwerpse Grote Markt. Deze zaak, tot ver buiten de grenzen gekend, specialiseert zich iets meer in de klassieke gerechten van de Spaanse keuken. Een absolute aanrader voor bewoner en bezoeker van deze zuiderse stad aan de Schelde!

Hasselt » Blue Olive


Mooi in het centrum van Hasselt is Blue Olive gelegen. Dit is de ultieme plek om te vertoeven na een dagje shoppen, een leuk avondje uit of een lekkere lunch, diner. Wij passen wekelijks de lunch en het suggestiemenu aan. Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten en worden zorgvuldig uitgekozen door de chef. Zo hebben we een ruim aanbod van gerechten, voor ieder wat wils. Dit alles kan in intieme kring maar ook (grotere) groepen zijn steeds welkom. Zo hebben we speciale arrangementen en menu's voor allerlei diverse doeleinden. U kan ons steeds contacteren voor een formule op maat.

Hasselt » Hollywood Studio


HOLLYWOOD Studio Hasselt is gelegen aan het Kinepolis complex op de Universtiteitslaan 11 te 3500 Hasselt. Met de mogelijkheid tot GRATIS parkeren aan ons etablissement geniet u het grote voordeel zich niet te moeten bekommeren om parkingtickets en de tijdsduur hieraan verbonden. Op wandelafstand bevinden zich de "Grenslandhallen - Ethias Arena " & "Plopsa Indoor". Kortom, u heeft alle troeven in huis om van uw uitstap een geslaagd dagje of avond te maken !

Antwerpen » Zuiderterras


Café-restaurant Zuiderterras ligt als een aangemeerd schip langs de Schelde, vlakbij de cruiseterminal en het gelijknamige wandelterras. 's Zomers staat hier een sfeervol en ruim terras in witte bootlak. Het uitzicht is schitterend. Er is ruime parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving. Architectuur Het gebouw van de hand van bOb van Reeth is uniek en transparant. Grote raampartijen en spiegels scheppen een sfeer van oneindige ruimte en verbondenheid met het water. De voorbijvarende boten zorgen voor een verrassend en steeds wisselend decor. In de loop der jaren werden de harde materialen (glas, staalplaat) in het interieur aangevuld met materialen ter verbetering van de akoestiek. Zo werden met succes stores en akoestische folie aangebracht. Keuken Chef Steve Conard serveert eigentijdse gerechten met contrasten voor oog en mond. Op de kaart vind je onder andere een verzorgd luxe-ontbijt, een uitgebreide keuze aan frisse, gezonde slaatjes, een evenwichtige en smakelijke samenstelling van zomer- of wintergerechten: vis, vlees, wok en veggie, een fantasierijke dessertkaart. Steeds op basis van uiterst kwalitatieve produkten. Verder zijn er seizoensuggesties verkrijgbaar: asperges, maatjes, mosselen, wild, ... Capaciteit Het Zuiderterras is uitgerust om ook aan grote gezelschappen verzorgde maaltijden en een attente bediening te garanderen. Vanaf 12 personen raden wij aan, en vanaf 20 personen is het noodzakelijk, vooraf een menu te bespreken. U kan hiervoor vrijblijvend met ons contact opnemen: info@zuiderterras.be Het restaurant heeft een capaciteit van 100 personen (80 personen + 20 personen op de mezzanine). De feestzaal heeft een capaciteit van 60 personen zittend aan tafel of 80 personen rechtstaand. In uitzonderlijke gevallen kan zowel restaurant als feestzaal exclusief geboekt worden met een totale capaciteit van 160 personen. Historiek Het oorspronkelijke Zuiderterras dateert van 1886 en was een vierkant gebouw in neoclassicistische stijl. In die tijd het spiegelbeeld van het tegenover liggende Noorderterras. Het Zuiderterras heeft steeds een horecafunctie gehad, maar door een brand in 1973 werd het gebouw volledig vernield. Begin jaren '90 gaven de huidige eigenaars opdracht tot de wederopbouw, een project van twee jaar onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet meer op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Vandaag willen we vooral het tijdloze karakter van onze zaak bewaren. Dat is onze uitdaging voor de toekomst.

Geel » Het Podium


Het Podium is een gezellige uitgaansgelegenheid voor jong en oud. Een diverse mix van muziekstijlen zullen weerklinken bij het ledigen van een drankje of het nuttigen van een snack, bij een leuke babbel met familie of vrienden. Genieten van de zon en een drankje op het rustieke tuinterras en bij regenweer op het overdekte terras. Een podium voorziet in de mogelijkheid tot live optredens. Muziek of dans, stand-up comedian of jongleur, jong of oud, beginneling of pro, iedereen mag gebruik maken van het podium. Wij heten u van harte welkom!

Antwerpen » Lemedi


De nieuwe aanwinst van Antwerpen Zuid !! Lemedi is een Andalusische Tapas & Grill Restaurant dat de sfeer van het glorieuze Andalu- sische leven uitademt in een moderne kader. Met een rijke historie, warmte en passie; dit geldt zowel voor het fraaie interieur als voor de smaakvolle gerechten die wij serveren. U proeft bij ons het beste uit de Marokkaanse & Spaanse keuken. Het à la carte uitgebreide menu biedt een combinatie van bekend en bijzondere gerechten geserveerd in een typische Andalusiche sfeer. Wij nodigen u dan graag uit om onze website te ontdekken. Wilt u een tafeltje reserveren of informatie over partijen/feesten kunt u ons altijd bellen.


pagina: 1 2