Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Spaans


Halle » Chupito


In het kleine, maar uiterst sfeervolle restaurant Chupito is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. De vlotte bediening en ontspannen sfeer maken dat u zich hier meteen thuis voelt. Tania, Jose en Marcos laten er u met veel plezier kennismaken met de authentieke “Cocina Española”. Chupito staat vooral bekend om zijn tapas, maar ook andere Zuiderse gerechten zoals gamba’s à la plancha en paella kleuren de kaart. Als aperitief is vooral de mojito hier erg gegeerd. Op de wijnkaart prijkt dan weer een mooie selectie Spaanse wijnen die uitstekend samengaan met de gepresenteerde gerechten en dit voor een prima prijs-kwaliteit. Bij zomerse temperaturen is het dubbel genieten van al dit lekkers op het leuke terrasje vooraan de zaak. U waant zich hier even in het Zuiden!

Genk » 't Stadscafé


Brasserie 't Stadscafé is zonder enige twijfel de gezelligste brasserie met de meest verfijnde gastronomie in Genk en omgeving. Een trendy publiek van alle leeftijden vindt hier zijn tweede thuis. Je leert er nieuwe vrienden kennen of ontmoet elkaar voor een gezellige drink, een zakenlunch, een kleine maaltijd of een uitgebreid diner. Een bezoek aan 't Stadscafé is altijd een speciale belevenis. Gewoon tijdens de week, maar uiteraard ook elk weekend. Of je komt meegenieten op een van de talloze thema-avonden of evenementen, die wij het hele jaar rond organiseren. 't Stadscafé dankt zijn uitstekende reputatie aan die unieke combinatie van sfeer, kwaliteit en uitmuntende service, die je nergens anders vindt... Onze personeelsleden vormen samen het enthousiaste, gemotiveerde en professionele team dat steeds klaar staat om u ten dienste te zijn. Zij zijn het menselijke hart dat mee aan de basis ligt van het succes van 't Stadscafé

Lommel » Mi media naranja


spaans restaurant waar je van heerlijke spaanse wijnen kan proeven en lekker kan eten in een sfeer vol romantiek en gezelligheid. De tafels worden per avond slechts éénmaal weggegeven, zo kan je de hele avond genieten. Hier wordt je avond een feest waar je kan smullen en bijpraten zoals het hoort in een gezellig restaurant met veel kaarslicht.

Antwerpen » El Puerto


Restaurant-Taverne El Puerto heeft z’n plaats in het Antwerpse resto- en uitgaansgebeuren al een aantal jaren verworven. De liefhebber van zuiderse, mediterrane gerechten vindt er traditioneel een keuze uit Spaans-geöriënteerde gerechten die authenticiteit aan kwaliteit koppelen. Tapas waren altijd al een vaste waarde in het El Puerto-verhaal. Een gezellig, ongedwongen interieur, een ruim terras bij mooi weer, prima parkeermogelijkheden in het uitgaansgebeuren rond de gedempte Zuiderdokken en een prima keuken aan zeer toegankelijke prijzen waren al altijd de vaste aantrekkingspunten van deze stemmige zaak. Op donder,vrijdagavond - en zaterdagavond is er bovendien nu de mogelijkheid om vanuit het dinergebeuren de avond in de beste stemming verder te zetten. Een nieuw DJ-platform boven de hoofden van de aanwezigen is dé uitgelezen commandopost voor het creëren van een dynamische ambiance met salsa, flamenco of andere bossa nova. Ver van de wens een disco aan het bestaande Antwerpse aanbod toe te voegen is het eerder de bedoeling vanuit de taverne- en restosfeer een verlengstuk aan het dinerhoofdstuk te breien met een unieke, authentieke en uitbundige schwung zonder dat de aanwezigen nog op verplaatsing moeten. Elke 2de donderdag is het PACO'S NOCHE, elke laatste donderdag is het GAMBA NOCHE vanaf 19U, dit zijn speciale gastronomische diners rond één bepaald thema, een echte aanrader. Nieuw is ook de lunchformule waarbij je voor circa 10.00€ een gerecht met een glas wijn kan bestellen. Ideaal voor mensen die in de buurt werken en snel, smakelijk en gezond willen lunchen. Daarnaast plant El Puerto ook één maal per maand thema-avonden op een vaste dag rond een te bepalen culinair gegeven. De rijke traditie van de Spaanse keukens op zowel vis-, vlees- als gevogeltegebied is een vrijwel onuitputtelijke inspiratiebron op dit vlak. De uitbaters runnen ook het restaurant Las Tapas op de Antwerpse Grote Markt. Deze zaak, tot ver buiten de grenzen gekend, specialiseert zich iets meer in de klassieke gerechten van de Spaanse keuken. Een absolute aanrader voor bewoner en bezoeker van deze zuiderse stad aan de Schelde!

Antwerpen » De negen vaten


In de vooravond is De Negen Vaten een trendy eetcafé. Een uitgebreide tapaskaart en enkele typisch Spaanse gerechten (paella, gambaas, sardines…) geven de toon aan. Maar vanaf zo een uur of tien word de zaak een steeds vrolijker drankgelegenheid die op het thema Spanje drijft. Spaanse schuimwijnen en Antwerpse streekbieren reiken elkaar de hand. Uit negen vaten worden sangria, Malaga, Sherry, Porto en andere specialiteiten getapt. Na middernacht bereikt de sfeer een hoogtepunt want dan wordt er gedanst op salsa-, merengue- en flamencomuziek. Een ideale plek als u Spaanse of Zuid-Amerikaanse vakantieherinneringen koestert.

Leuven » De koerier van Navarra


De naam ‘De Koerier van Navarra’ is een poëtische vrijheid rond de oude postdienst die Burgos in Spanje verbond met Brussel en die een symbool blijft van de band tussen Spanje en de Lage Landen. Deze idee leeft voort in ‘De Koerier van Navarra’ en wordt zowel cultureel als culinair aangeboden. Het lokaal is een huiskamer, verlicht met kaarsen en versierd met foto’s van zangers, muzikanten en dansers. Ideaal voor stemmige privéfeesten op maat. De kerngedachte van de Koerier van Navarra zijn de verspaanste Vlamingen die lang geleden uitweken naar Spanje om er te werken als kunstenaars en vaklui. Men herinnert hen als de 'Hispanoflamencos'.