Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Mexicaans


Lanaken » Filling Station


Restaurant Filling Station verwent je met specialiteiten waaronder heerlijke spare ribs en Mexicaanse fajitas. Voor een lekker Amerikaans avondje uit, in de perfecte locatie met een trendy interieur. Filling station, the place where you get good food and a good feeling. The Filling Station is elke dag doorlopend open van 12 tot 22 uur, er is voldoende parking voorzien. In de zomer is het terras vooraan en het tuinterras geopend. (Grote) groepen zijn welkom, op aanvraag zijn er hiervoor speciale menu's te verkrijgen. U kan ook afhalen, wij zijn te bereiken op het nummer 089 72 19 86.

Antwerpen » El Diablo


Restaurant El Diablo is een charmant en gezellig restaurant gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse specialiteiten. Op de kaart vind je onder meer streekgerechten uit Mexico, Bolivia, Peru en - als enige in Antwerpen - Chili. Ook wie van Tex-Mex houdt, is in ‘het huisje van de duivel’ aan het juiste adres. Het cosy interieur werd zorgvuldig ingericht en versierd met Zuid-Amerikaanse decoratie, waardoor het die typische zuiderse look heeft gekregen. Ideaal voor een avondje sfeervol en authentiek tafelen.

Antwerpen » Chi-Chi's


In het hartje van de Vlaamse hoofdstad - meerbepaald op de Grote Markt in Antwerpen - is het heerlijk vertoeven in één van de meest zonnige haciënda’s van Vlaanderen. Bij Chi-Chi’s Antwerpen komt u helemaal tot rust wanneer u één van de verrukkelijke cocktails proeft of u waagt aan onze tex-mex keuken, een prima mix van Mexicaanse en Texaanse gerechten. Een bezoekje aan Chi-Chi’s is altijd een beetje vakantie! Ontdek tijdens het weekend ook onze Mariachis en tijdens de week is het ’s middags heerlijk en à volonté smullen van het buffet voor slechts € 11. Op maandag- en dinsdagavond betaalt u hiervoor € 12. Tot binnenkort bij Chi-Chi’s Antwerpen!

Antwerpen » De negen vaten


In de vooravond is De Negen Vaten een trendy eetcafé. Een uitgebreide tapaskaart en enkele typisch Spaanse gerechten (paella, gambaas, sardines…) geven de toon aan. Maar vanaf zo een uur of tien word de zaak een steeds vrolijker drankgelegenheid die op het thema Spanje drijft. Spaanse schuimwijnen en Antwerpse streekbieren reiken elkaar de hand. Uit negen vaten worden sangria, Malaga, Sherry, Porto en andere specialiteiten getapt. Na middernacht bereikt de sfeer een hoogtepunt want dan wordt er gedanst op salsa-, merengue- en flamencomuziek. Een ideale plek als u Spaanse of Zuid-Amerikaanse vakantieherinneringen koestert.

Leuven » New Mexico


In hartje Leuven, in de culinaire eetstraat die tijdens de zomermaanden wordt omgetoverd in een bruisende straat vol terrasjes, vindt men restaurant New Mexico. De eigenaars, Renate Cardyn en Peter Thyssen, hebben vroeger in Leuven gestudeerd en verdienden een centje bij door tijdens de week-ends als ober en hulpkok in verschillende restaurants te werken. Hun interesse in een eigen eethuisje werd gewekt. Het moest iets anders worden dan een doorsnee restaurant, iets origineels, exotisch of vreemds, maar toch betaalbaar. Als vanzelf kwamen zij bij de Mexicaanse keuken terecht. Zij verdiepten zich in Mexicaanse kookboeken en trokken ook naar Mexico om er de finesse van de Mexicaanse keuken te leren kennen. Enkele reizen naar Mexico later openden zij hun eigen Mexicaanse stek.