Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Lunchrooms


Wechelderzande » Nicoty


Hier wordt u door Sofie Ceulemans gastvrij ontvangen in een rustiek interieur met hedendaagse accenten. Terwijl haar man chefkok Nico Deboel volgens de traditionele Franse keuken, van dagverse producten de fijnste gerechten bereiden,en dit steeds met een creatieve touche en eerbied voor elk seizoen.

Eisden » Puccini


Puccini - Ijssalon en restaurant Vanaf heden is ook de kalender aangepast en kan u klikken op de dag dat u graag wil komen eten. In één oogopslag ziet u of wij geopend zijn en of er bepaalde evenementen zijn gepland voor deze dag. Indien u reserveert per mailkrijgt u altijd binnen de 24u een mail ter bevestiging.

Grobbendonk » Brasserie Marie


Steeds verse orchideeën in het restaurant, een glimlach bij je binnenkomst, je bent hier zeker welkom. Te voet, met de fiets, met de wagen, zelfs met de boot kan je hier aanmeren. Onze keuken combineert Franse, Belgische en zelfs wat oosterse invloeden. Dat vertaalt zich in een intensieve vaste seizoenskaart met maandelijks wisselende suggesties en dagelijks verse oesters en kreeft uit eigen homarium. Tafelen aan het schitterend gelegen Albertkanaal zorgt voor onvergetelijke ogenblikken.

Zeebrugge » Channel 16


Sedert 2008 werd er een nieuwe start gegeven aan CHANNEL 16 na een periode zonder enige betekenis. Dit prachtige huis kent nu de standing waarop het recht heeft. En daarvoor was een nieuwe leiding nodig die genomen werd door één van de charmantste koppels Christian en May VAN DEN OUDEN–PYCK, die beiden uiterst hartelijk zijn. Als patron achter het fornuis kent Christian de wensen van zijn gasten. Een Chef met een ongebreidelde passie zoals men zelden ziet. Een keuken met authentieke smaken zonder onnodige franjes, bij hem weet men wat er op het bord ligt en daar houden we van – (yin/yang). De Chef stelt u een BIB gourmandmenu naargelang de seizoenen en de dagverse aanvoer met aromatische Zuiderse invloeden. De vis is er verser dan vers dankzij de ligging van het restaurant, u voelt het water als het ware aan de toppen van uw tenen. De kaart wordt geregeld aangepast aan de seizoenen en gans het jaar door kunt u Langoustines & oesters verkrijgen. Internationale wijnkaart met zeer redelijke prijzen om zichzelf een plezier te doen en dit zonder zich te ruïneren. De Lunchtime aan 25 € bestaande steeds uit een 3-gangenmenu van woensdag tem zaterdagmiddag. Het kader is mooi en klassevol, een must met een bevoorrechte ligging en een subliem zicht op de jachthaven. Aangezien we ons op de eerste verdieping bevinden, kan u zich al inbeelden welk panorama het heeft. De zaal krijgt heel veel lichtinval, de tafels zijn met stijl aangekleed, witte tafelkleedjes en een pipet olijfolie zoals in de grote huizen. Om uw bezoek nog meer te veraangenamen, een professionele bediening verzorgd door gastvrouw Mej. May PYCK en een echte maître d’hôtel Dieter PLUY, een man die zijn beroep kent en bovendien nog heel sympathiek is ook. Als roker staat u hier zeker niet in de kou met een afgezonderd smaakvol ingerichte rooksalon, Lounge Restaurant Channel 16 kan gereserveerd worden voor recepties tot 50 personen (walking dinners) of voor 80 personen banketstijl. De gids . Michelin kent het restaurant 2 bestekken & BiB gourmand toe. Echt een adres dat u moet leren kennen, een fantastische ontdekking in het vooruitzicht. Met dank Foto’s : Ron Albas – www.atelier68.be