Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Latijns


Leuven » Kalypta


De keuken van een land is het landschap in een kookpot… Net als in het leven zijn lef en geduld een schone zaak en moeten we openstaan voor nieuwe dingen… Kalypta kan jullie laten proeven van een selectie gerechten uit verschillende werelddelen, die gekruid worden dankzij de jarenlange kennis en zoektocht van Kalypta als kruidenwinkel. Hierbij zijn wij blij u vandaag via sfeer en lekker, gezond eten met een ziel voor de wereldkeuken wat zon en Zuiderse sfeer te brengen in ons soms zo killig landje.. Wij gebruiken hiervoor altijd verse producten en hopen dat jullie genieten van onze gerechten die met veel liefde en aandacht worden klaargemaakt!

Antwerpen » El Diablo


Restaurant El Diablo is een charmant en gezellig restaurant gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse specialiteiten. Op de kaart vind je onder meer streekgerechten uit Mexico, Bolivia, Peru en - als enige in Antwerpen - Chili. Ook wie van Tex-Mex houdt, is in ‘het huisje van de duivel’ aan het juiste adres. Het cosy interieur werd zorgvuldig ingericht en versierd met Zuid-Amerikaanse decoratie, waardoor het die typische zuiderse look heeft gekregen. Ideaal voor een avondje sfeervol en authentiek tafelen.

Antwerpen » El Bife


Al 13 jaar lang bewijst "El Bife" zich een vaste waarde in het centrum van Antwerpen. Op de gevarieerde kaart prijkt het beste uit de Zuid-Amerikaanse en Frans - Belgische keuken! Zo is de specialiteit van het huis zonder meer: Argentijnse Agnus Beef. Daarnaast staat El Bife ook bekend om z'n knapperige salades, grillades, maar ook seizoensgebonden gerechten. U merkt het meteen, u vindt hier steeds voor iedereen wat wils! Bovendien wordt u telkens voorzien van ruime porties (côte à l'os van 750g per persoon) en dit aan heel democratische prijzen. De wijnkaart bevat voornamelijk Argentijnse en Chileense wijnen, die perfect samengaan met de verschillende gerechten. U kunt hier eveneens genieten van een brede waaier cocktails met Havana Club zoals Caiperinha, Pisco Sour,... De perfecte afsluiter van een ontspannend avondje uit! El Bife beschikt ten slotte ook over een apart zaaltje waar plaats is tot 16 personen. Ideaal dus als u hier in groep langs komt! Hopelijk tot binnenkort...

Antwerpen » Chi-Chi's


In het hartje van de Vlaamse hoofdstad - meerbepaald op de Grote Markt in Antwerpen - is het heerlijk vertoeven in één van de meest zonnige haciënda’s van Vlaanderen. Bij Chi-Chi’s Antwerpen komt u helemaal tot rust wanneer u één van de verrukkelijke cocktails proeft of u waagt aan onze tex-mex keuken, een prima mix van Mexicaanse en Texaanse gerechten. Een bezoekje aan Chi-Chi’s is altijd een beetje vakantie! Ontdek tijdens het weekend ook onze Mariachis en tijdens de week is het ’s middags heerlijk en à volonté smullen van het buffet voor slechts € 11. Op maandag- en dinsdagavond betaalt u hiervoor € 12. Tot binnenkort bij Chi-Chi’s Antwerpen!

Beersel » Toma Mate


Kom langs en ontdek de gezellige en hartverwarmende sfeer van Toma Maté. Een ideale plaats om samen te komen voor speciale momenten of om uw dagelijkse spanningen even te vergeten… Daarenboven vindt u op de gevarieerde kaart vast voor iedereen wat wils. Deze zaak is goed gelegen en beschikt over een eigen parking. Op het terras komt u pas helemaal tot rust… Tot binnenkort!

Leuven » New Mexico


In hartje Leuven, in de culinaire eetstraat die tijdens de zomermaanden wordt omgetoverd in een bruisende straat vol terrasjes, vindt men restaurant New Mexico. De eigenaars, Renate Cardyn en Peter Thyssen, hebben vroeger in Leuven gestudeerd en verdienden een centje bij door tijdens de week-ends als ober en hulpkok in verschillende restaurants te werken. Hun interesse in een eigen eethuisje werd gewekt. Het moest iets anders worden dan een doorsnee restaurant, iets origineels, exotisch of vreemds, maar toch betaalbaar. Als vanzelf kwamen zij bij de Mexicaanse keuken terecht. Zij verdiepten zich in Mexicaanse kookboeken en trokken ook naar Mexico om er de finesse van de Mexicaanse keuken te leren kennen. Enkele reizen naar Mexico later openden zij hun eigen Mexicaanse stek.