Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Fusion


Welle » Epicea


Specialiteiten: alles huisbereid, verse menu's met frequente wijzigingen en suggesties. Originele kaart Rustige en gezellige sfeer in een moderne kader Het restaurant is gelegen op 2 km van afrit Aalst, nabij industrieterrein Erembodegem. Het beschikt over een ruime parking In de week blijven wij beschikbaar voor vergaderingen, speciale events, koffietafels, etc.. Stefaan, de kok, heeft al verschillende wedstrijden gewonnen: 'beste kok van Vlaanderen' en 'beste wildkok', beide in '99 als 1ste laureaat

Herentals » Pieter aan de poort


Restaurant Pieter aan de poort brengt de fijne keuken naar Herentals. Pieter Van Den Bosch is chef van dienst. Gediplomeerd kok Pieter ( °1982) leerde de stiel stap voor stap. Carlo Didden, pionier van de fusion-keuken in Vlaanderen zorgde in de Kleine Zavel (Antwerpen) voor een creatieve injectie. De klassieke knepen van het vak spijkerde Pieter bij in de keukens van Hotel Geerts (Westerlo), De Watermolen (Kasterlee) en Bain Marie - De Zalm (Herentals).. Ondertussen stond de jonge kok een half jaar aan de stoof van het gereputeerde Banyan in Istanbul. In 2006-2007 droeg Pieter de chefmuts in de directiekeuken van Janssen Pharmaceutica (Johnson & Johnson – Beerse). Culinaire ontvangsten in het Huis van de Toekomst waren de voorlopig laatste etappe in het ontwikkelingsproces van de chef.

Bree » Den Historiek


In deze tijdloze brasserie voelt jong en oud zich meteen goed. De chef maakt er dan ook een eer van om telkens weer rekening te houden met de speciale wensen van de klanten. Hier geldt: Alles kan en alles mag, zo lang het maar te verwezenlijken is! Op de gevarieerde kaart staan heel wat salades, pasta's en vleesgerechten, maar daarnaast presenteert "Den Historiek" u ook geregeld nieuwe suggesties en prijken enkele "gezonde" gerechten op de "slankelijnkaart". Kortom, u vindt hier steeds voor iedereen wat wils Ook elke dag uitgebreid ontbijt (kan zonder reservatie !!!!!! 12.50€ per persoon (diverse broodjes,vleesbeleg,zoet beleg,eiergerecht,yoghurt,fruitsap en koffie )

's Gravenvoeren/Fouron-le-Comte » Fogo op Altembrouck


Dineren bij de grote openhaard in het koetshuis is echt een beleving. Van delicaat zelf gekweekt Japans Wagyu rund tot onze biologische Mangalica varkens, alles is waar mogelijk van eigen biologisch landgoed. In het seizoen bereiden wij ook wild uit onze bossen. Culinair verwennen Fogo betekent “vuur” in het Portugees en symboliseert onze authentieke bereidingswijzen. Smaak staat immer voorop in onze ambachtelijke en multi etnische keukens met “flavors of the world”. Private dining Zoekt u een aparte ervaring, kies dan voor de warme ontvangst in uw eigen ruimtes waar u met uw gasten geniet van ongekende sfeer, gerechten en smaken. Diners of walking diners, vanaf 8-200 pers. Terrassen & Jachtpub Een mooier terras vindt u nergens. In het weekend is er een kleine kaart en bij slecht weer is de Jachtpub geopend. Op zondagen is er een chique High-Tea in het kasteel.

Geraardsbergen » Pand 19


Pand 19 vind je in een oud herenhuis in hartje Geraardsbergen. Achter de wat onopvallende gevel gaat een schitterend interieur schuil. Een oude tegelvloer en nostalgisch meubilair afgewisseld met moderne objecten geven het decor een warm en gezellig accent. In de aparte lounge vooraan kan men rustig aperitieven, of kiezen uit de verschillende wijnen die per glas geserveerd worden. De gerechten op de kaart zijn seizoensgebonden, er is een maandelijkse suggestiemenu en wekelijkse suggesties. Na het eten kan men genieten van een koffie met degustief, al dan niet bij een sigaar(tje) in het rooksalon. Bij zomers weer kan men rustig tafelen op het ommuurd tuinterras tussen de wijnranken. Voor privé-etentjes en vergaderingen hebben we een gezellig zaaltje op de eerste verdieping.

Gent » Brasserie Nero


Tegenover het station Gent-Sint-Pieters is het heerlijk vertoeven in de gezellige Brasserie-Restaurant Nero. Het interieur is een prima mix van oud en nieuw, zo springen de antieke luchters enerzijds en de strakke zwart-witte accenten anderzijds meteen in het oog. Op de achtergrond weerklinkt zachte jazz en muziek uit de jaren vijftig. Het geheel straalt rust en gezelligheid uit, waardoor Brasserie Restaurant Nero zich uitstekend leent voor zowel een romantische tête-à-tête als een etentje onder vrienden of met de familie. De kaart bevat enkele gewaagde maar voortreffelijke gerechten. Bovendien wordt deze ruimschoots aangevuld met suggesties volgens het marktaanbod. Met de lunch kan je bij ons ook terecht voor heerlijke en gevarieerde dagschotels. Voor kleine groepen hebben we een apart zaaltje (tot 12 pers) Wij hopen alvast om u binnenkort eens te kunnen begroeten in onze zaak. Het Nero team

Oostende » The Pigeon


Nieuw gastronomisch restaurant aan de Wellingtonrenbaan Restaurant The Pigeon bevindt zich op de eerste verdieping van een historisch pand, de duivenschieting. Terwijl u geniet van een gastronomische maaltijd heeft u een prachtig uitzicht op het golfterrein, de hippodroom en de skyline van Oostende. De talentvolle jonge keukenploeg brengt verrassende gerechten: streekgebonden seizoensproducten met buitenlandse invloeden liggen aan de basis van een inventieve moderne Europese keuken.


Sint-Joost-ten-Node » Crescendo


Het restaurant is gelegen op de eerste verdieping van het hotel en is open voor hotelgasten en het grote publiek voor ontbijt, middagmaal en avondmaal. Crescendo – Sheraton Brussels Hotel Accommodaties: Parking, faciliteiten voor mindervalide personen, kredietkaarten worden aanvaard, lift, zwembad, mogelijkheid tot overnachten in het hotel, vergader- en banketzalen.