Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Biologisch


Leopoldsburg » De Gastvrijheid


Vegetarisch- en visrestaurant in het hartje van Leopoldsburg. Interieur is gezellig/landelijk. Voorzijde een straatterras, achterzijde een gezellig tuinterras. Menuvorm in 3 of 5 gangen. Steeds 1 menu volledig vegetarisch het andere is een vismenu. Zeer uitgebreide kleine kaart. Lunch mogelijk van woensd tot/met zaterdag van 12u tot 14u. Tevens is er de mogelijkheid om huisgemaakte praline's en geschenken aan te kopen.

Antwerpen » Eugene


U een heerlijk menu aanbieden bereid zonder gluten en koemelk, dat is het doel dat het team van Eugène zich heeft gesteld. In een aangenaam kader op het Antwerpse Zuid, bieden wij u een kaart met verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Wij gebruiken alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten en houden rekening met de seizoenen zodat u gezond en lekker eet. Naast klassiekers vindt u ook verrassende combinaties die aantonen dat een gluten- en koemelkvrije keuken niet saai hoeft te zijn. Breng dus uw vrienden mee!

's Gravenvoeren/Fouron-le-Comte » Fogo op Altembrouck


Dineren bij de grote openhaard in het koetshuis is echt een beleving. Van delicaat zelf gekweekt Japans Wagyu rund tot onze biologische Mangalica varkens, alles is waar mogelijk van eigen biologisch landgoed. In het seizoen bereiden wij ook wild uit onze bossen. Culinair verwennen Fogo betekent “vuur” in het Portugees en symboliseert onze authentieke bereidingswijzen. Smaak staat immer voorop in onze ambachtelijke en multi etnische keukens met “flavors of the world”. Private dining Zoekt u een aparte ervaring, kies dan voor de warme ontvangst in uw eigen ruimtes waar u met uw gasten geniet van ongekende sfeer, gerechten en smaken. Diners of walking diners, vanaf 8-200 pers. Terrassen & Jachtpub Een mooier terras vindt u nergens. In het weekend is er een kleine kaart en bij slecht weer is de Jachtpub geopend. Op zondagen is er een chique High-Tea in het kasteel.

Waregem » De Postelein


Wie kiest voor een gezonde levensstijl, weet ook dat voeding hierin een toonaangevende rol speelt. We weten allemaal dat voeding een bron van energie voor ons lichaam is, net zoals een auto brandstof nodig heeft om te kunnen rijden. Maar daarnaast is het ook belangrijk om niet zomaar onze honger te stillen met alles wat we tegenkomen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een gezond voedingspatroon voor hun lichaam, en het mag gezegd dat dit niet zo vanzelfsprekend is in combinatie met een drukke levensstijl, die dag in dag uit de nodige stress met zich meebrengt. Onze dagdagelijkse uitdaging bestaat erin een dagschotel te creëren die ieders lichaam voorziet van zoveel mogelijk basisnoodzakelijke voedingsstoffen. Een dagschotel die dus voedzaam én lekker is, gevarieerd en leuk om te zien, elke dag een beetje anders, niet te vet en met zoveel mogelijk verse ingrediënten. Wie ons al wat langer kent, weet het al. We maken werk van uw maaltijd, we denken na over smaken, kleuren en geuren en serveren u uiteindelijk een schilderachtig lekkere schotel. En dit gaat niet vanzelf; we kuisen en snijden ál onze groenten handmatig, bereiden alle dressings en sausjes zelf om zoveel mogelijk controle te hebben over welke ingrediënten we wel of niet gebruiken. U begrijpt het juist, wij gebruiken géén voorgesneden groenten en géén diepvriesgroenten. Wij gebruiken géén boter, en werken hoofdzakelijk met biologische ingrediënten. Ons brood is voor 100% gemaakt van biologisch speltmeel en bakken wij volledig zelf. Gedurende het hele jaar worden onze groenten 2 x per week àkkervers aangevoerd, dit betekent van het veld, naar onze keuken, op uw bord, binnen de 24 uur. We werken daarvoor samen met enkele bio-boeren uit het Brugse Ommeland, die o.m. zorgen voor de verse aanvoer van worteltjes, tomaten, komkommer, prei, sla enz. Daarnaast rekenen wij op de wekelijkse aanvoer van onze groothandel die ons voorziet van de biologische groenten die niet in het aanbod van onze boeren aanwezig zijn. U heeft het vast begrepen, de hoofdingrediënten uit onze keuken zijn de verse en biologische groenten. En dit is niet voor niets onze overtuiging. Wie graag meer weet over biologische voeding kan uitgebreide informatie vinden op volgende website www.salvestrolen.nl. In de drukke wereld van vandaag de dag, waar fastfood-ketens ons vanop elke straathoek toeschreeuwen, bieden we u graag een alternatief. Laat voeding uw bron van energie zijn en laat ons kader uw bron van rust zijn. Het is nu het moment om alle zintuigen open te zetten en met volle teugen te genieten. We wensen u een heerlijk en Postelein-fijn moment.

Brussel » Fresh and you


De filosofie: Elke ochtend kopen wij verse produkten bij kleinschalige (landbouw)bedrijven waar verbondenheid met de natuur, respect voor mens en dier, liefde voor het vak nog authentiek beleefd worden. Elk product vertelt dan ook een eigen verhaal. Een verhaal van voorname afkomst, unieke smaak en... geneeskrachtige werking. Acteurs verwerken deze heilzame ingrediënten tot heerlijke gerechten , maatwerk dat ze met passie, overtuiging en zin voor theatraliteit waarmaken met als resultaat een ultieme belevenis voor de toeschouwer, die niet alleen actief kan deelnemen, maar ook een zichtbare en voelbare transformatie ondergaat naar een langer, gezonder en energierijker leven. Het concept: Gezonde gerechten 'Fresh and You' biedt een ruime waaier van broodjes, salades, pasta's en desserten aan. De menukaart wordt zeer geregeld aangepast. Dit betekent bijvoorbeeld dat u dagelijks kan kijken welke soep, pasta's of desserten er worden bereid. Of als een gerecht tijdelijk niet beschikbaar zou zijn, kan u dit eveneens - vanop kantoor - bekijken op deze website. Begin 2002 is de eerste vestiging van Fresh and You opgestart. Deze is gelegen in het Europese hart van Brussel, in de Kortenberglaan 134. Maar 'Fresh and You' wil haar filosofie verder uitdragen. Momenteel wordt de lancering van meerdere vestigingen volop voorbereid. 'Fresh and You' in uw bedrijf Wenst u de gerechten te consumeren op kantoor ? Dat kan, want 'Fresh and You'-Brussel levert ook uit in de hoofdstad. Voor al uw vergaderingen, seminaries of feesten kan u paniers samenstellen. Uw meetings krijgen zo een gezonde toets !