Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Amerikaans


Lanaken » Filling Station


Restaurant Filling Station verwent je met specialiteiten waaronder heerlijke spare ribs en Mexicaanse fajitas. Voor een lekker Amerikaans avondje uit, in de perfecte locatie met een trendy interieur. Filling station, the place where you get good food and a good feeling. The Filling Station is elke dag doorlopend open van 12 tot 22 uur, er is voldoende parking voorzien. In de zomer is het terras vooraan en het tuinterras geopend. (Grote) groepen zijn welkom, op aanvraag zijn er hiervoor speciale menu's te verkrijgen. U kan ook afhalen, wij zijn te bereiken op het nummer 089 72 19 86.

Leuven » Kalypta


De keuken van een land is het landschap in een kookpot… Net als in het leven zijn lef en geduld een schone zaak en moeten we openstaan voor nieuwe dingen… Kalypta kan jullie laten proeven van een selectie gerechten uit verschillende werelddelen, die gekruid worden dankzij de jarenlange kennis en zoektocht van Kalypta als kruidenwinkel. Hierbij zijn wij blij u vandaag via sfeer en lekker, gezond eten met een ziel voor de wereldkeuken wat zon en Zuiderse sfeer te brengen in ons soms zo killig landje.. Wij gebruiken hiervoor altijd verse producten en hopen dat jullie genieten van onze gerechten die met veel liefde en aandacht worden klaargemaakt!

Antwerpen » El Diablo


Restaurant El Diablo is een charmant en gezellig restaurant gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse specialiteiten. Op de kaart vind je onder meer streekgerechten uit Mexico, Bolivia, Peru en - als enige in Antwerpen - Chili. Ook wie van Tex-Mex houdt, is in ‘het huisje van de duivel’ aan het juiste adres. Het cosy interieur werd zorgvuldig ingericht en versierd met Zuid-Amerikaanse decoratie, waardoor het die typische zuiderse look heeft gekregen. Ideaal voor een avondje sfeervol en authentiek tafelen.

Antwerpen » El Bife


Al 13 jaar lang bewijst "El Bife" zich een vaste waarde in het centrum van Antwerpen. Op de gevarieerde kaart prijkt het beste uit de Zuid-Amerikaanse en Frans - Belgische keuken! Zo is de specialiteit van het huis zonder meer: Argentijnse Agnus Beef. Daarnaast staat El Bife ook bekend om z'n knapperige salades, grillades, maar ook seizoensgebonden gerechten. U merkt het meteen, u vindt hier steeds voor iedereen wat wils! Bovendien wordt u telkens voorzien van ruime porties (côte à l'os van 750g per persoon) en dit aan heel democratische prijzen. De wijnkaart bevat voornamelijk Argentijnse en Chileense wijnen, die perfect samengaan met de verschillende gerechten. U kunt hier eveneens genieten van een brede waaier cocktails met Havana Club zoals Caiperinha, Pisco Sour,... De perfecte afsluiter van een ontspannend avondje uit! El Bife beschikt ten slotte ook over een apart zaaltje waar plaats is tot 16 personen. Ideaal dus als u hier in groep langs komt! Hopelijk tot binnenkort...

Antwerpen » Chi-Chi's


In het hartje van de Vlaamse hoofdstad - meerbepaald op de Grote Markt in Antwerpen - is het heerlijk vertoeven in één van de meest zonnige haciënda’s van Vlaanderen. Bij Chi-Chi’s Antwerpen komt u helemaal tot rust wanneer u één van de verrukkelijke cocktails proeft of u waagt aan onze tex-mex keuken, een prima mix van Mexicaanse en Texaanse gerechten. Een bezoekje aan Chi-Chi’s is altijd een beetje vakantie! Ontdek tijdens het weekend ook onze Mariachis en tijdens de week is het ’s middags heerlijk en à volonté smullen van het buffet voor slechts € 11. Op maandag- en dinsdagavond betaalt u hiervoor € 12. Tot binnenkort bij Chi-Chi’s Antwerpen!

Hasselt » De Goei Goesting


De Goei Goesting verlegt zijn grenzen! Weliswaar niet in het aantal kilometers. maar wel in zijn mogelijkheden. Wij verhuisden naar de Zuivelmarkt 18 en zijn sinds 16 november elke dag doorlopend open vanaf 8.30 uur. Wij bieden U een totaal concept aan waar iedereen zijn goesting zal vinden. Een lekkere koffie of een aperitief, een biertje of een frisdrank, een hedendaagse, salade zuiderse pasta of een licht gerecht uit de wok. In de namiddag verwennen we de gelukkigen die wat tijd hebben met onze huisbereide taarten en andere zoete lekkernijen. Ook de lunchgerechten zijn te verkrijgen. Vanaf heden kan je bij ons ook ontbijten elke dag van 8.30u tot 10.30u ! Klik hier voor de : Ontbijtkaart De keuken is open van 11.30u tot 22.00u, elke dag van de week. U kan genieten van onze kleine degustatie-gerechten voor de kleine en de grote eter. Deze eigentijdse gerechtjes kunnen gecombineerd worden met een keuze uit onze betere wijnen die wij per glas schenken en waar wij ook alle aandacht en zorg aan zullen besteden. Zo heeft U de mogelijkheid om zelf een hele proeverij samen te stellen. Uiteraard kan U ook kiezen voor een goed getapt glas bier dat eveneens perfect kan aansluiten bij meerdere van deze gerechten. Ook voor de à la carte gerechten kan u op deze uren bij ons terecht. Onze tafels staan open om U te laten verwennen door onze koks die voor U graag lekkere, eerlijke en klassieke gerechten willen bereiden nog steeds met een mediteriaanse toets. Heeft U nadien nog zin om even te blijven plakken voor een pousse-café, ook dat kan nog!

Leuven » New Mexico


In hartje Leuven, in de culinaire eetstraat die tijdens de zomermaanden wordt omgetoverd in een bruisende straat vol terrasjes, vindt men restaurant New Mexico. De eigenaars, Renate Cardyn en Peter Thyssen, hebben vroeger in Leuven gestudeerd en verdienden een centje bij door tijdens de week-ends als ober en hulpkok in verschillende restaurants te werken. Hun interesse in een eigen eethuisje werd gewekt. Het moest iets anders worden dan een doorsnee restaurant, iets origineels, exotisch of vreemds, maar toch betaalbaar. Als vanzelf kwamen zij bij de Mexicaanse keuken terecht. Zij verdiepten zich in Mexicaanse kookboeken en trokken ook naar Mexico om er de finesse van de Mexicaanse keuken te leren kennen. Enkele reizen naar Mexico later openden zij hun eigen Mexicaanse stek.


Zoutleeuw » Peppermill


Amerikaanse Bar/restaurant gelegen op de grote markt van zoutleeuw met typische Amerikaanse en Tex mex specialiteiten zoals burgers, spare ribs, natchos, tbone, rib eye, speciale Amerikaanse bieren, zomer terras, gezellige sfeer, muziek met clips.op verscihillende schermen en amerikaanse sport uitzendingen www.peppermill.be

Brussel » Meet Meat


The ultimate steak experience ! Our passion for the tradition of the "ASADOS" - Argentinian barbecues - combined with the Belgian standards of excellence bring you a varied menu of simple and tasty dishes. Please make your choice among our selection of Argentinian beef and other specialities grilled to perfection by our chefs. Our selection of wines has an emphasis on Argentina. We also feature some remarkable bottles from the "Côtes du Rhône". That will complement your choice perfectly. Enjoy your meal !