Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants met als specialiteit: Afrikaans


Gent » Fabula Rasa


In hartje Gent, vlakbij het “Van Eyck”- zwembad en de nieuwe jachthaven, leidt het water van de visserij u langs de F. Lousbergskaai voorbij kaasmakerij ’t Hinkelspel en belandt u zo bij het ossenbloedrode, gezellige café-restaurant “Fabula Rasa”. Het concept is eenvoudig: u kunt er elke dag terecht voor een lekkere verse dagschotel of om te proeven van de gerechten op de vaste kaart. Zo biedt “Fabula Rasa” u een ruime keuze aan allerlei spaghetti’s, croques, vlees- en visspecialiteiten, vegetarische schotels,… Dé toppers blijven echter: steak met peper- of champignonsaus, huisbereide américain en pasta met zelfbereide pesto. Alle gerechten zijn gemaakt met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten, gaande van grootmoederkeuken met (vaak) vergeten (seizoen)groenten tot wereldkeuken met exotische toets. Bovendien ziet u de kok steeds aan het werk via de open keuken. Om u nog meer te kunnen vermaken, beschikt “Fabula Rasa” ook over een erg uitgebreide bierkaart die regelmatig wordt aangepast en een lekkere selectie wijnen uit Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië en Sicilië. Voor mensen met een gezonde leeshonger is er ook nog een ruime keuze uit strips, dag- en weekbladen. Bij mooi weer is het dubbel genieten van al dit lekkers op het ruime zonneterras. Menu U kan alle dagen genieten van ons rijkelijk aanbod... Er is zowel een vast menu als elke dag diverse dagschotels. Iedere dag keuze tussen diverse dagschotels en suggesties met soep, vlug bediend en prijsvriendelijk, iedere dag steak met verse frietjes Dit alles met uitgebreide salade of warme groentenkrans Alles met verse groenten en huisbereid.

Leuven » Toeareg


Zin om lekker te genieten in een feeëriek decor? Hou je van pittig en exotisch in een romantische omgeving? Dan is de Toeareg de 'place to be'. Lekker Marokkaans eten met bovendien een zeer goede kwaliteits-prijsverhouding. Gezelligheid troef. Speciaal voor groepen: Voor groepen vanaf 10 personen openen we ook op de voormiddagen van MA tot DO! Bel ons voor meer informatie.

Ukkel » Gri Gri


Voor een safari van één avond ver van onze zonneloze steden, moet u bij Augustine zijn. In haar twee Africaans gestijlde zalen waar maskers, speren en pijlen samen met tamboerijnenmuziek u in een warm, exotische sfeer brengen kunt u kiezen tussen niet minder dan 16 voorgerechten, evenveel bijpassende gerechten en nogmaals zoveel verschillende desserts! Op basis van authentieke rechtstreeks geïmporteerde producten van eerste versheid zijn de preparaties van Augustine verrukkelijk, en laten u de Congolese keuken ontdekken, welleswaar aangepast aan onze frissere streken (verlicht), maar steeds vergezelt met groenten. In 't kort, Gri-Gri is een zonnig adres die garant staat voor een gezellige avond!

Brussel » Stanley


Welkom bij Stanley, een uniek restaurant in Brussel dat koloniaal Afrikaanse specialiteiten én continentaal Europese gerechten aanbiedt in een origineel interieur. Het dagmenu biedt keuze uit een exotische en een continentale suggestie; elke zaterdag is er een gastronomische, muzikale avond met buffet.