Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Drinks Eethuis Koffiehuis Food leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants in Koksijde, West-vlaanderen
Diksmuide Koksijde


Brasserie Palermo


Graag brengen we u wat sfeer en informatie over onze brasserie. In de rubriek Brasserie vindt u een overzicht van ons interieur, terras, en de gevarieerde kaart. De pas gerenoveerde brasserie straalt warmte en gezelligheid uit. 's Avonds is het er echt knus met gedimd licht en de geborgenheid van kaarslicht.

Ten Bogaerde


Het restaurant is gevestigd in de gerestaureerde Abdijhoeve van Ten Bogaerde, uithof van Cisterciënzerabdij Ten Duinen, op de overgang tussen duinen en polders van de Westhoek. Een plaats met geschiedenis. Er wordt een lichte "natuurlijke keuken" geserveerd, op het ritme van de seizoenen, zonder "moleculaire" technieken, maar met de grootste aandacht voor het produkt zelf. Veeleer dan de zoektocht naar nieuwe recepten gaat de chef op zoek naar de allerbeste produkten en leveranciers.