Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants in Vlaams brabant
Aarschot Affligem Baal Beersel Blanden Diegem Diest Glabbeek-Zuurbemde Haasrode Halle Herent Hever Huizingen Kessel-Lo Kobbegem Leuven Linter Machelen, Vlaams Brabant Meise Oud-Heverlee Overijse Roosdaal Steenokkerzeel Sterrebeek Strombeek-Bever Tervuren Tienen Vilvoorde Wijgmaal, Vlaams Brabant Wolvertem Zaventem Zoutleeuw


pagina: 1 2 3 4 5

Blanden » Meerdael


Even ten zuiden van Leuven, ongeveer 7 kilometer richting Namen, ligt restaurant Meerdael. De kleine maar zeer verfijnde eetgelegenheid biedt plaats aan een 30-tal personen in een uiterst huiselijk en warm décor. Sinds de opening in ’95 wisten Ann en Jean-Marc Cosyns een reputatie op te bouwen die door menig fijnproever wordt erkend, niet in het minst omdat culinair genot telkens opnieuw wordt gekoppeld aan een intieme sfeer en gezelligheid.

Halle » Chupito


In het kleine, maar uiterst sfeervolle restaurant Chupito is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. De vlotte bediening en ontspannen sfeer maken dat u zich hier meteen thuis voelt. Tania, Jose en Marcos laten er u met veel plezier kennismaken met de authentieke “Cocina Española”. Chupito staat vooral bekend om zijn tapas, maar ook andere Zuiderse gerechten zoals gamba’s à la plancha en paella kleuren de kaart. Als aperitief is vooral de mojito hier erg gegeerd. Op de wijnkaart prijkt dan weer een mooie selectie Spaanse wijnen die uitstekend samengaan met de gepresenteerde gerechten en dit voor een prima prijs-kwaliteit. Bij zomerse temperaturen is het dubbel genieten van al dit lekkers op het leuke terrasje vooraan de zaak. U waant zich hier even in het Zuiden!

Leuven » Kalypta


De keuken van een land is het landschap in een kookpot… Net als in het leven zijn lef en geduld een schone zaak en moeten we openstaan voor nieuwe dingen… Kalypta kan jullie laten proeven van een selectie gerechten uit verschillende werelddelen, die gekruid worden dankzij de jarenlange kennis en zoektocht van Kalypta als kruidenwinkel. Hierbij zijn wij blij u vandaag via sfeer en lekker, gezond eten met een ziel voor de wereldkeuken wat zon en Zuiderse sfeer te brengen in ons soms zo killig landje.. Wij gebruiken hiervoor altijd verse producten en hopen dat jullie genieten van onze gerechten die met veel liefde en aandacht worden klaargemaakt!

Aarschot » 't Wit Toreke


“Meynaertshoven”, later vervormd tot Meetshoven, lag ten westen Omstreeks 1596 bestond het kasteel uit een langschuur (poort in de westgevel) en een woontoren met vierkant grondplan. Een tekst van omstreeks 1606 vermeldt de aanwezigheid van schuren, stallen en twee ophaalbruggen, terwijl op de tekening slechts één vaste brug te zien is. De toren telde toen een keuken, een “chambre” of residentieel vertrek en een graanzolder. Men bereikte het kasteel langs een rechte laan, die uit gaf op de oude weg van Diest naar Mechelen (de herbaene naer Mechelen). De toren moet wellicht in verband gebracht worden met het belangrijke geslacht van Meynaertshoven, geattesteerd vanaf het einde van de dertiende eeuw. Arnold van Meynaertshoven was omstreeks 1308 meier van Aarschot. Meetshoven was een leen van de heer van Aarschot, maar op de kaart zijn alleen die gronden genummerd waarvoor de bezitter van Meetshoven cijnzen verschuldigd was. De toenmalige eigenaar was meester Willem Everaerts. Op de dag van vandaag bestaat ‘t Wit Toreke uit een taverne met ruim aantal zitplaatsen. Twee zalen, Ter Laeke en Meetshoven, met een capaciteit van max. 55 personen. Zaal Meetshoven is aan de hand van panelen ombouwbaar tot 150 personen. Deze zalen kan men bereiken via de hoofd- ingang van ‘t Wit Toreke. Meynaertshoven, waarvan de ingang zich bevindt in de grote toren is een zaal met een capaciteit tot +/- 200 personen (zittend). Deze zaal heeft beneden een ruime ontvangstruimte(living) met een trap die leidt naar de grote zaal. Deze zaal biedt tevens de mogelijkheid om opgesplitst te worden in twee delen. De rechter helft is dan bereikbaar via een trap aan de zijkant van het gebouw. Buiten is er een terras en een tuin die zich leent tot tuinfeesten. Wij wensen U smakelijk eten, en bedanken U alvast voor uw bezoek !

Vilvoorde » Sjalotteke


Zestal tafeltjes, open keuken, intiem en gezellig, dit is het Sjalotteke, een restaurant met een hoog huiskamer gehalte en het kleinste in Vilvoorde. Sedert vijf jaar staat Hendrik als uitbater achter het fornuis samen met zijn vrouw Freya die de gasten in een ongedwongen sfeer onthaalt. Een sfeer die perfect samengaat met het nostalgische interieur met een moderne toets. Onze gerechten zijn traditioneel, dan weer inventief, met een voorliefde voor vis- en schaaldieren. Geen vaste kaart, de suggesties neergeschreven op het bord variëren volgens het seizoen en het dagelijkse aanbod. Met dit alles kunnen wij een zakelijke lunch, intiem dineetje, tot familiefeestjes en banketten tot 22 personen verzorgen. Resereven is gewenst!

Leuven » Turquoise


U weet het: bewoners van landen aan de Middellandse Zee leven langer. Dat komt door hun gezonde manier van leven en het gebruik van verse en eerlijke producten. Voeg daar nog flink wat passie aan toe en u hebt de ingrediënten voor TURQUOISE, het restaurant van Erdo en Veronique. Wilt u wel eens wat anders, een verrassende culinaire aanpak met vertrouwde ingrediënten? Een creatieve keuken die toch aantrekkelijk blijft voor de gemiddelde restaurantbezoeker? Met een democratische prijskaart, kwaliteitsvolle producten (alleen vers!), een uitgebreid menu, een hedendaags en smaakvol interieur, een terras waar u rustig kunt eten in de buitenlucht? Plus een ruime wijnkaart die u uitgebreid laat proeven van het aanbod uit de nieuwe wijnlanden. Het personeel van restaurant TURQUOISE ontvangt u met de natuurlijke gastvrijheid die eigen is aan de Turks-mediterrane cultuur. En de chef-kok is alleen maar tevreden als zijn restaurantbezoekers dat ook zijn… Kom dus gerust langs en breng uw passie, goede smaak en beste zuiders temperament mee. Restaurant TURQUOISE zorgt ervoor dat u langer leeft!

Kessel-Lo » China's Capital


Welkom bij China’s Capital, Aziatisch en wok-restaurant. Laat u bij ons verleiden door de typische smaken, geuren en tinten die vanuit Azië al naar alle windstreken zijn verspreid. Alles aspecten uit de Aziatische keuken komen bij ons aan bod, zodanig dat u zich even ter plaatse waant… U kunt bij ons terecht voor een ruime keuze van typisch Oosterse gerechten, elk met zijn eigen specifieke smaken. Natuurlijk zijn er specialiteiten van het huis, eigen aan de chef. Op aanvraag kunnen we voor grote groepen een buffet samenstellen met voorgewokte schotels, desgewenst aangevuld met soep, voorgerecht en zelfs met dessert. Van intiem dineren tot budgetvriendelijke groepsfeesten! Elke weekmiddag voorzien we een snelle lunch. Voor onze klanten die verkiezen thuis te genieten van onze keuken, is er een afhaalservice voorzien. Deze dienst kan ook gebruikt worden door bedrijven en voor feestgelegenheden. Onze cocktailbar bevat een waaier van aperitieven, cocktails, long drinks, een uitgelezen selectie whisky en cognac. Onze uitgebreide wijnkaart is aantrekkelijk en overzichtelijk samengesteld. U vindt zeker de gepaste wijn bij het gerecht van uw keuze! Deze culinaire geneugten worden u geserveerd in een aangenaam kader en door goed getraind personeel. Wij doen ons uiterste best aan al uw wensen te voldoen. Daarom hopen wij u vlug te mogen begroeten in “China’s Capital” en u te kunnen laten genieten van een aangename smaakervaring…


Hever » De Gouden Wok


De Gouden Wok De gouden Wok is de pioneer van de wok-belevenisgastronomie en sinds zeven jaar succesvol in Nederland, Frankrijk en Duitsland aanwezig. De gezonde keuken gepaard met de aziatische ambiance viert ook in Belgie hoogtij en ‘De gouden Wok’ laat deze ontwikkeling recht wedervaren met de opening van de eerste Belgische vestiging hier in Boortmeerbeek. Het innovatieve wokconcept verenigt de traditionele aziatische kookkunst met elementen van de moderne gastronomie. In een mysterieuze, aziatische sfeer staan de individualiteit en creativiteit op de voorgrond. U experimenteert zelf met de grote verscheidenheid van rauwe ingrediënten zoals vlees, vis, groente, sauzen en bijgerechten, die voor u in de wok behoedzaam worden toebereid. De mogelijkheden van een ontdekkingsreis naar steeds nieuw genot zijn onbegrensd in de gouden wok. De gouden wok - een gouden formule - voor een spotprijsje. Speciaal: Vier uw verjaardag bij ons – ontvang als bedankje een presentje van het huis. Ons team verheugt zich op uw bezoek!!!!!!

Meise » De Klok


In het centrum van Meise is het aangenaam vertoeven in deze eigentijdse en trendy brasserie. De eerder beperkte vaste spijskaart wordt aangevuld met wekelijks nieuwe creaties die u terugvindt op het suggestiebord. Daarnaast staat "De Klok" vooral bekend om zijn verschillende mosselbereidingen. Alle gerechten worden steevast bereid met verse en veelal zelfgekweekte ingrediënten uit de tuin. Niet alleen het warme, sfeervol ingerichte kader zal u kunnen bekoren... Bij mooi weer is het eveneens aangenaam vertoeven op het ruime terras. In de zomer kunt u hier bovendien genieten van live muziek en op regelmatige basis organiseert "De Klok" ook speciale thema-avonden. De ideale gelegenheid om deze zaak te (her)ontdekken!

Huizingen » De Molen


In restaurant “De Molen” is het steeds aangenaam tafelen in een vernieuwd, fris en hedendaags interieur dat het best te omschrijven is als een geslaagde mix van trendy en moderne accenten met een klassiek karakter. Deze tendens zet zich ook verder in de keuken, zo presenteert chef Laurent Raemdonck u naast de klassieke, overwegend Frans-Belgische kaart ook regelmatig nieuwe suggesties op basis van het seizoensaanbod. Toch staat De Molen vooral bekend om zijn heerlijke grillades en mosselbereidingen (tijdens het seizoen). Voor de allerkleinsten werden dan weer enkele gerechten op maat gecreëerd. U merkt het meteen, u vindt hier steeds voor iedereen wat wils! Daarnaast is ook de vlotte en professionele bediening, verzorgd door echtgenote Caroline, beslist een extra vermelding waard! Ten slotte is het bij mooi weer ook aangenaam vertoeven op het terras en beschikt deze zaak over een ruime parking. Kortom, een etentje in “De Molen” staat steeds garant voor een onbezorgd moment van culinaire verwennerij!

Diest » Den Gulden Boom


Welkom bij Den Gulden Boom gevel Den Gulden Boom Prachtig zuidelijk gelegen op de Grote Markt, kan u genieten van de verse en seizoensgebonden suggesties van "Den Gulden Boom".Dit restaurant beschikt over een goed afzuigsysteem en airco-installatie. Bovendien kan u in de zomer ook op koele avonden smullen van al het lekkers op het verwarmde terras! Tot binnenkort... Bij ons heb je de mogelijkheid op een feest of receptie te reserveren tot max. 20 personen. Vraag meer info via onze contactpagina.

Vilvoorde » Testa Rossi - Vilvoorde


Al 16 jaar lang kunt u genieten van de lekkerste pizza’s en pasta’s bij restaurant Testa Rossi. Dat deze zaak vroeger een oud kleermakershuis herbergde, merkt u nog aan de grote ladekast die centraal geplaatst werd en opgevuld is met verschillende pastasoorten en andere Italiaanse specialiteiten. Origineel en functioneel tegelijkertijd! Op de gevarieerde kaart vindt u vast voor iedereen wat wils. Daarnaast kunt u eveneens proeven van onze vele suggesties. Deze wisselen om de drie maanden, naargelang het seizoen. Alle gerechten worden bovendien steeds à la minute bereid met verse ingrediënten. Leuk detail is dat u de kok en zijn team steeds aan het werk kunt zien via de open keuken. De wijnkaart weerspiegelt de voorliefde van de gastheer voor deze godendrank. U vindt hier niet alleen een ruime selectie wijnen, maar tevens een groot aantal verschillende grappa, wat eerder uniek is in België. Geniet bovendien ook van dit alles op het gezellige terras!

Wolvertem » Den boomgaard


Den Boomgaard is sinds jaar en dag bekend om zijn uitstekende keuken zowel in de taverne als in het aanliggend restaurant met prachtige veranda. U kunt bij ons terecht voor een snelle hap maar ook voor een uitgebreid diner of een verzorgde zakenlunch. De nieuwe meerwaarde van Den Boomgaard is onze prachtige feestzaal, die ook kan gebruikt kan worden voor seminaries, banketten en recepties, alle faciliteiten zijn aanwezig. Luc en het volledige team staat alle dagen ter uwer beschikking voor meer vragen en wenst u graag spoedig te mogen ontvangen.

Linter » Villa Torre


Ontdek de heerlijke Franse en Italiaanse specialiteiten van restaurant Villa Torre, in het midden van de prachtige natuur. U wordt hier steeds hartelijk onthaald in het strakke, moderne interieur met warme kleuren door patron Mimmo en zijn charmante echtgenote Sabrina. Terwijl Mimmo aan het fornuis de eenvoudigste gerechten omtovert tot ware culinaire hoogstandjes, bedient Sabrina u gezwind in de zaal. Ze zorgen er voor dat alle schotels een streling zijn voor zowel het oog als uw smaakpapillen… Bovendien wordt enkel gewerkt met dagverse ingrediënten en presenteren zij u – naast het rijke aanbod van de kaart – regelmatig seizoensgebonden suggesties. Hun grote trots is dan ook hun eigen homarium. Kortom, u vindt hier vast voor iedereen wat wils! Ook de wijnliefhebbers komen hier beslist aan hun trekken… In de imposante wijnkelder staan in totaal zo een 120 verschillende wijnsoorten, waaronder enkele Italiaanse topwijnen. Reden te meer dus, om hier zeker een bezoekje te brengen! Bij mooi weer kunt u op het buitenterras genieten van al dit lekkers in een oase van rust en groen… Zo zorgen de buxussen ervoor dat u in alle intimiteit kunt genieten van uw maaltijd, met een prachtig zicht op de tuin. Centraal staat een fontein, die het geheel een stijlvolle uitstraling geeft! Tot slot, kunt u steeds uw wagen kwijt op de ruime privé-parking… Zoals u ziet, wordt u hier steeds op en top verwend… Kortom, laat u verrassen door de originele gerechten en kom genieten van de gezellige sfeer in het stijlvolle “Villa Torre”!


pagina: 1 2 3 4 5