Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants in Lommel, Limburg
Bree Ham Leopoldsburg Lommel Neerpelt Overpelt Peer Tessenderlo


Mi media naranja


spaans restaurant waar je van heerlijke spaanse wijnen kan proeven en lekker kan eten in een sfeer vol romantiek en gezelligheid. De tafels worden per avond slechts éénmaal weggegeven, zo kan je de hele avond genieten. Hier wordt je avond een feest waar je kan smullen en bijpraten zoals het hoort in een gezellig restaurant met veel kaarslicht.

De Withoef


Taverne "De Withoef" is vooral gekend om haar eerlijke en betaalbare gerechten. Proef zeker eens van onze vers gemaakte frietjes met stoofvlees of vidé uit eigen keuken en vergeet zeker de spaghetti niet. Prachtig gelegen, midden in de natuur, tussen de authentieke hooilandschappen. Terwijl u geniet van de rust en de omgeving, kunnen de kinderen zich uitleven in de(speel)tuin. Recepties en feestjes behoren ook tot de mogelijkheden. Ook uw trouwe viervoeter is welkom bij ons, ideaal dus voor een leuke uitstap met het hele gezin of vrienden. We zijn gelegen naast het Kanaal Van Beverlo met geasfalteerd jaagpad, ideaal voor de fietsers. Tot gauw! www.withoef.be info@withoef.be

Tuincafé


Van eenvoudige tot de meest verfijnde en uitgewerkte culinaire creaties. Vertrouwde authentieke smaken of flirten met nieuwe, onbekende mondiale ingrediënten. De keuken van Tuincafe is een verleider van alle zintuigen ... In Tuincafe kiest u een menu à la carte. Die omvat een gevariëerd aanbod van eenvoudige maar overheerljke gerechten. Houdt u van de Oosterse keuken? Laat u dan verleiden door onze talrijke wokgerechten, sinds enkele jaren een vaste waarde op onze kaart. Het bewijs dat de keuken perfect beantwoordt aan de toenemende tendens om light te koken. Wie wat meer tijd heeft om zijn smaakpapillen te verwennen, kiest uit een waaier van verfijnde gerechten met steeds 2 gemeenschappelijke ingrediënten: dagverse producten en een ongeziene afwerking. Onze chefkok overgiet de gastronomische keuken met een sausje van persoonlijke creativiteit en kennis. Kortom, culinaire verwennerij van de bovenste plank! Onze chef-kok komt telkens weer verrassend uit de hoek. Hij staat dan ook gekend voor zijn vakkennis en originaliteit. Zo ligt er maandelijks een nieuwe suggestiekaart op tafel, waarin hij naast seizoensgebonden gerechten ook elementen uit de wereldkeuken aanbiedt. Om aan de strengste kwaliteits- en hygiënenormen te voldoen, werkt ons keukenteam in een moderne inkijkkeuken. Hun biotoop waar ze steevast de lekkerste gerechten creëren. Bij een lekker gerecht hoort nu eenmaal een kwaliteitsvolle wijn. In nauw overleg met onze wijnleverancier selecteren wij een gamma van de meest passende wijnen. Gaande van de traditionele Franse en Italiaanse wijnen tot diverse, in het oog springende maar vooral tongstrelende wereldwijnen. Onze ontbijtbuffetten op zon- en feestdagen (van 8u30 tot 11u30) werden de laatste jaren alsmaar populairder. Met de opening van Tuinhotel besloten we daarom elke weekdag een royaal ontbijtbuffet aan te bieden en dit tot 11.00 u.

Teutenhof


Welkom Josée, Julien en personeel heten u van harte welkom in onze zaak. Wij streven ernaar u enkel met kwaliteit en zorg te bedienen en hopen dat u een gezellige tijd doorbrengt in onze brasserie, Restaurant of Vergaderruimte. Wij verzorgen al uw feestjes, vergaderingen, activiteiten, koffietafels van a tot z --------------------- De Lommelse Teuten Het ontstaan van de Lommelse Teuten situeert zich ergens in de 17de eeuw, het toppunt vinden we op het einde van de 18de, begin 19de eeuw. De “Teuten” kunnen we omschrijven als een groep handelaars en ambachtslui die hun beroep uitoefenden in het buitenland en veelal jaarlijks terug naar huis kwamen. Eigenlijk was “Thyeut of Teut” slechts een bijnaam voor deze rondtrekkende verkopers. Lommel mag als 1 van de grote centra worden aanzien. De Teuten reisden altijd te voet met 3 kerngebieden als bestemming. Vooreerst de streek tussen Moezel en Rijn, verder het gebied tussen Rijn-Maas en Lahn-Main en tenslotte het Deense koninkrijk. Bij hun terugreis stuurden de Teuten een bode vooruit om de goede thuiskomst te melden, daarna werd er door de thuisblijvers een grote feesttafel voorbereid.

Le Soleil


Restaurant “Le Soleil” ligt in het bosrijke Lommel Kolonie en wordt omringd door twee natuurreservaten “De Plateaux” en de “Watering”. Een mooi decor waarin de chefkok vaak inspiratie opdoet. Voorbeelden hiervan zijn de seizoensgebonden gerechten als de wildcreaties en asperges. Het gebruik van seizoensgebonden ingrediënten en streekproducten geven een extra dimensie aan de eigentijdse gerechten die “Le Soleil” u presenteert. Het restaurant bestaat inmiddels ruim twaalf jaar. De eigenaar en chefkok Bas Vermeulen koos de naam “Le Soleil” omdat het zon betekent… de zon die schijnt en daardoor mensen gelukkig maakt, producten laat groeien en de gasten van het restaurant laat genieten van een natuurlijke superieure smaak in talrijke prachtige creaties. En als de zon schijnt kunt u van de zon én van onze gerechten genieten op ons zomerterras. Kenmerkend van het team van “Le Soleil” is de hartelijke ontvangst. Een onthaal in een sfeervol interieur met opmerkelijke kunstwerken. Er worden regelmatig exposities gehouden. Momenteel exposeren Corneille Driezen en Arie Kalisvaart in het restaurant. Door de vrije ligging van het restaurant is er voldoende parkeergelegenheid op het besloten terrein dat achter het restaurant ligt.

St Jan


Het restaurant is het levenswerk van Bea en Luc ; een echte passie zeg maar. Een andere passie van vooral chefkok Luc is de Art Nouveau kunst. Victor Horta, Hector Guimard, Gustav Klimt, namen die bij Luc alleen maar bewondering oproepen. Toen in 1991 het restaurant aan verbouwingen toe was, konden beide passies mekaar vinden. De zaak werd door ambachtslui en kunstenaars onder handen genomen met als resultaat een harmonieus geheel van glas in lood, prachtig smeedwerk, houtwerk.... allemaal in Art Nouveau stijl. Ook de chefkok liet zich niet onbetuigd ; met als resultaat een vloermozaïek bestaande uit 4000 eigenhandig gevormde steentjes. Een prachtig voorbeeld van de stelling dat de buitenkant vaak niet verraadt wat er aan de binnenkant te ontdekken valt.