Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Koffiehuis Food Drinks Eethuis leopoldsburg Hippocampus unieke locatie milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties hamburgers GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Tandoori Restaurant Sittard Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard Indiaas restaurant Simla Catering services Limburg

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants in Brussel
Brussel Elsene Etterbeek Ganshoren Schaarbeek Sint-Gillis Sint-Joost-ten-Node Ukkel


pagina: 1 2 3

Brussel » Manneken


Brasserie café restaurant Manneken is niet zomaar een horecazaak dat gelegen is tegen de Grote Markt van Brussel. Ze is veel meer dan dat. Het herbergt heel wat folkloristische verenigingen zoals de Orde van de Meiboom, Orde van de Kiekefretters... Onze folkloristische zaak heeft ook uitsteken Belgische streekbieren en keuken. Wij accepteren volgende kredietkaarten: * visa * mastercard * diners club * american express

Elsene » Les Foudres


Vlakbij de Général Jacques boulevard, treft u één van de meest spectaculaire restaurants van Brussel: een wijnopslagplaats die uniek is in België. Tijdens de zomermaanden kan u bovendien van het diner genieten in de enorme tuin en boomgaard (1000 m²). Chef Pascal Fissette volgde zijn opleiding aan één van de meest gerenommeerde scholen van Brussel en kreeg 20 jaar geleden het idee om zijn keuken te installeren in de schaduw van de grote wijntonnen. Hier stelt hij u een Franse keuken voor die altijd even inventief als geraffineerd is. Verschillende formules, zoals de dagelijkse lunch of het maandelijks wijzigende marktmenu, dragen bij tot de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zijn vrouw Martine ontfermt zich, samen met een competent en attent team, over de zaal. Zij laat u graag de charme van het restaurant en het talent van haar man ontdekken. In de schaduw van de grote wijntonnen (waarvan sommige tot 22.000 liter opsloegen), kan de wijnkaart niet anders dan u een brede waaier aan Franse en wereldwijnen voorstellen waarvan de meeste per glas of per halve liter geserveerd kunnen worden. Het restaurant zorgt eveneens probleemloos voor de organisatie van al uw privé- of professionele evenementen, met steeds hetzelfde doel voor ogen: u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Ganshoren » San Daniele


Ze zijn met z’n drieën zoals de Drie Koningen, zoals de drie Gratiën, zoals de drie Musketiers, zoals – aan u nu om aan te vullen: Antonio Spinelli, de vader, Franco de kok en Stefano de sommelier. In feite zijn ze met z’n vieren; we zijn ten onrechte Mevrouw Spinelli vergeten. Zij maakt de rekening op, zoals het een echte “mamma” betaamt. Deze Italiaanse familie heeft de kleine potjes ingeruild voor de grote ketels om “San Daniele” in het firmament van de fijnproeverrestaurants te hijsen. De naam van deze zaak verwijst naar de beroemde, op traditionele wijze bereide ham van San Daniele, een dorpje in het noordoosten van Italië. Het team van “Le San Daniele” wil op deze wijze het respect voor de zuiderse tradities meer kracht bij zetten.

Brussel » Comme Chez Soi


Met bekoring en discretie ontvangt Laurence haar gasten met een hartelijke glimlach. Aandachtig voor hun wensen doet ze haar best om van de maaltijd een exceptioneel ogenblik te maken. Het mengen van gezelligheid en "Art Nouveau" van Victor Horta dient als een waaier van gebloemd licht dat de klanten overstelpt met finesse. Om strategische of persoonlijke reden wordt soms de absolute discretie gevraagd. De mengeling van kracht en finesse, bestaande uit een decor gevuld met geschiedenis en een bord vol subtiliteit zorgen voor een aangenaam contrast voor het oog en de mond. Op enkele meters van het fornuis staat de welbekende gastentafel. Het aanschouwen van het spektakel gegeven door de keukenbrigade is voor de amateur van de kookkunst een must. Op de keukenmuur bevinden zich vele handtekeningen van gekende burgers, die met een woordje veel blijk van erkenning weergeven. Een hoogstaande keuken gaat gepaard met wijnen die deze alleen maar ten goede komen. Na jarenlang van proeven en ontdekken heeft Comme chez Soi een klein wijnmuseum uitgebouwd en zonder twijfel één der betere uit Europa. Op onze wijnkaart vind u ondermeer een uitgebreide rubriek waarin u witte en rode wijnen van minder dan 100 € terugvindt. Zonder gekwalifieerd personeel zou de boot niet lang op koers blijven. Door het samensmelten van inzet en enthousiasme wordt hier dagelijks gewerkt aan het fenomeen "Belgische gastronomie". Reeds enkele jaren heeft Lionel Rigolet zijn persoonlijke wijze om de mooiste pagina's van de gastronomische tradities te vertolken. Met uitstekende produkten en de modernste technieken stelt hij gebalanceerde gerechten voor, waar de smaken, contrasten en de exotische toets de fijnproevers betoveren. Na meerdere decenia regeren in de keuken van Comme chez Soi heeft nu Pierre Wynants zijn pannen opgeruimd en de plaats aan zijn schoonzoon, Lionel Rigolet, gelaten. Toch is hij niet totaal van de gastronomische wereld weggegaan en blijft steeds actief voor de verdediging van onze kookkunst patrimonium.

Brussel » Horta


Er gaat niets boven de echtheid en kwaliteit van onze producten. Het décor werd ontworpen in 1906 door architect Victor Horta. De liefhebbers van Art Nouveau, zoals deze van in de stripverhalen zullen hun ogen en hun smaakpapillen zeker de kost kunnen geven. De kaart met de Belgitudes zal u ook zeker kunnen bekoren. En kom zeker terug, want onze kaart verandert wekelijks volgens het aanbod van de markt en de creativiteit van de kok. Na een bezoekje aan het stripmuseum verwachten wij u voor een hapje en een specialiteit van het huis zoals onze lekkere pannenkoeken, Brusselse wafels,…. Voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsfeestjes, dansavonden,...kan u gratis onze brasserie huren vanaf 18.00 uur(wij rekenen geen huurprijs aan vanaf een bedrag van 900 €). Wij kunnen u een banket verschaffen naar wens, walking-dinner met aangepaste dranken.

Brussel » Café De L'opéra


In het historische centrum van Brussel, meerbepaald op het Muntplein, is “Café de l’Opéra” een “klassieker” die iedereen eens in zijn leven moet bezocht hebben! Snuif ’s avonds de gezellige sfeer op tijdens de operavoorstellingen, maar spring eveneens ’s ochtends vanaf 9 uur eens binnen voor een koffie, ontdek onze heerlijke lunches en snacks ’s middags en geniet in de namiddag van een drankje op het schaduwrijke terras, ver weg van alle verkeer.

Brussel » Publico


Publico is a lounge atmosphere in a trendy neighborhood serving fresh, creative cuisine. This intimate space achieves the feel of a coffee house, relaxing lunch spot, and evening dining with flair. Proprietor, Ben is well known for his discerning taste. Having traveled extensively, he cultivates a passion and love for fine cuisine. Much like people from many nations converge on Brussels to live, work, and relax, Publico’s menu reflects its surroundings. The menu is a mix of classic fine dining, varied ethnic influences, and a modern, cosmopolitan presentation. Guests dining from various cities from Barcelona to Milan to London and New York have expressed feeling at home in Publico. The space lends itself for intimate conversation, a relaxing reading spot, or a jubilant celebration of friends. In fact, Ben’s contemporary outlook is evident throughout this chic space. His impeccable taste in choosing his guests’ surroundings make this not only a fashionable hot spot, but an enduring local staple for dining, relaxing, and celebrating.


Schaarbeek » Atelier du Sushi


42 Rue Joseph Coosemans 1030 Brussel ( Schaarbeek ) Telefoon: 02.736.21.61 Sluiting : Zondag, Zaterdagmiddag Prijs: - 25 EUR Keuken: Japanse On-line reserveren is voor dit restaurant nog niet mogelijk. Gelieve telefonisch contact op te nemen. Tel: 02.736.21.61

Brussel » Secret Gourmand


Het verlangen om een smakelijk product van hoge kwaliteit voor te stellen heeft ervoor gezorgd dat ‘Secret Gourmand’ een realiteit is geworden. Naast ons maandelijks aanbod aan zoete en gezouten taarten, zal u elke maand onze “taart van de maand” kunnen ontdekken. Op deze manier kunnen wij onze liefde voor het product met u delen. De bedoeling van ons atelier is om u kwalitatief hoogstaande producten aan te bieden die vervaardigd zijn met verse ingrediënten, gecombineerd met culinaire kennis en een passie voor gastronomie. Ons team is bovendien bereid om gepersonaliseerde creaties te maken. U kan de ingrediënten aldus zelf kiezen, zodat wij de taart klaarmaken zoals u het wenst.

Brussel » Food Factory Cafe


Food Factory is gelegen rechtover de nieuwe Anspach Galerijen en het Groot Brussels Casino, in de nabijheid van het Brouckèreplein, de Nieuwstraat en de Grote Markt en biedt U een aangename en warme plaats voor een verpozing. In deze hedendaagse uitbating vindt U een waaier van gerechten uit zowat alle uithoeken van de wereld: * Belgische specialiteiten * mosselen * pizza’s * hamburgers * wokgerechten * pasta * salades * en natuurlijk de steeds gepresenteerde lekkernijen voor bij de koffie Voor een verjaardagsfeestje kan u beroep doen op ons klank- en lichtspel, met uiteraard de ijstaart, waarmee de jarige aangenaam wordt verrast.

Brussel » Meet Meat


The ultimate steak experience ! Our passion for the tradition of the "ASADOS" - Argentinian barbecues - combined with the Belgian standards of excellence bring you a varied menu of simple and tasty dishes. Please make your choice among our selection of Argentinian beef and other specialities grilled to perfection by our chefs. Our selection of wines has an emphasis on Argentina. We also feature some remarkable bottles from the "Côtes du Rhône". That will complement your choice perfectly. Enjoy your meal !

Ukkel » Gri Gri


Voor een safari van één avond ver van onze zonneloze steden, moet u bij Augustine zijn. In haar twee Africaans gestijlde zalen waar maskers, speren en pijlen samen met tamboerijnenmuziek u in een warm, exotische sfeer brengen kunt u kiezen tussen niet minder dan 16 voorgerechten, evenveel bijpassende gerechten en nogmaals zoveel verschillende desserts! Op basis van authentieke rechtstreeks geïmporteerde producten van eerste versheid zijn de preparaties van Augustine verrukkelijk, en laten u de Congolese keuken ontdekken, welleswaar aangepast aan onze frissere streken (verlicht), maar steeds vergezelt met groenten. In 't kort, Gri-Gri is een zonnig adres die garant staat voor een gezellige avond!

Sint-Joost-ten-Node » Star of India


In Brussel is de STAR OF INDIA één van de meest bekende Indische restauranten, befaamd voor zijn authentieke en verfijnde keuken, evenals voor een prachtige en exotische decor (3/4 min. van Schuman en van Madouplaats of Meiserplein). U wordt in het luxueuse kader van een herenhuis ontvangen, in een aangename en ontspannen sfeer. Vriendelijk en geinvidualiseerd onthaal door de eigenaar, Muhit Ansari. De tempel van de traditionele Indische gastronomie, biedt de restaurant STAR OF INDIA een grote variëteit aan subtiel geparfumeerde specialiteiten die traditietrouw volgens oudere wijzen worden klaargemaakt : Tandoori, Tikka Masala, Korma, Kharhai enz… geserveerd met kip, lamvlees, vis of scampi’s. En voor de vegetariërs staat er een grote keuze verse groentenschotels op de kaart. En om nog meer te genieten van al de harmonieuze smaken van uw maltijd zijn er zorgvuldig geselecteerde wijnen te proeven. In de Star of India zal alles u aanspreken, de warme sfeer, de heerlijke gerechten, de wijnkaart, het onthaal en … de prijzen.

Etterbeek » The Gallery


In het hartje van de Europese wijk kunt u genieten van een originele en lichte keuken op basis van verse produkten, specerijen en aromatische kruiden. De chef Lawrence Catherine, Prosper Montagné Prijs 1999 en Eerste Kok van België 2000 : bereidt de heerlijkste gerechten die een weldaad vormen voor de ogen en de smaakpapillen. Vanaf de eerste zonnestralen wordt u verwelkomd op het prachtige terras, dat beplant is met bougainvilles, lavendel, hibiscus en ananassalie.


pagina: 1 2 3