Bookmark and Share


Toevoegen aan favorieten


Index pagina


Zoeken op provincieMeld je restaurant aan!

Zoeken op specialiteiten

Tags op deze site


meer doorlopend ninove Eethuis Koffiehuis Food Drinks leopoldsburg Hippocampus unieke locatie hamburgers milkshake spare ribs interieur broodjes Ham fifties GROEP as Gras de kloostertuin prijsbewust goedkoop maaseik kleine en grote kaart las Tandoori Restaurant Sittard buffet restaurant buffet indiaas restaurant Indiaas Catering restaurant sittard geleen Tandoori restaurant Sim Catering indiaas eten Catering Services Limburg Catering services Limburg -------------------------------------------------- Indiaas Eten Catering indiaas eten Indiaas restaurant Indiaas maaltijd party services Restaurant Simla Sittard

» meer tags


Links


Feeds


RestaurantPlaza rss xml feedsRestaurants in Herentals, Antwerpen
Grobbendonk Herentals Olen Wechelderzande Westerlo


De Wilde Vespers


Als de dag ten einde loopt, breekt de tijd aan van de dankzegging voor alles wat God ons die dag gegeven heeft en voor al het goede dat we in zijn naam hebben mogen doen. Zoals de wierook bij het avondoffer in de tempel, stijgt ook nu het gebed van de hele Kerk ten hemel. Omdat dit avondgebed in de eerste plaats gedacht is als een gebed van het hele kerkvolk, zijn hiervoor vaak de mooiste en de meest toegankelijke psalmen uitgekozen. Daarbij komt telkens nog een lyrisch stuk uit het nieuwe testament: een voorbeeld van het christelijk bidden in de eerste Kerk.

De Repertoire


De centrale ligging aan de rand van natuurlijke rust en recreatie, in combinatie met een professioneel team, maken van deze zaak de uitgelezen plaats voor een hapje en een drankje, een onvergetelijk feest of die belangrijke vergadering. Een snelle lunch met een drankje of een uitgebreid diner met keuze uit ons ruim wijnassortiment, alles is mogelijk. De menukaart is eigentijds met Franse accenten en Zuiderse invloeden. U kan ook opteren voor een uitgebreide tapastafel waarbij het heerlijke glaasje Cava niet mag ontbreken. Voor de culinaire genieters onder ons is het belangrijk te vermelden dat "De Repertoire" over een ruime wijnkelder beschikt, waarin ieder zijn wijntje wel zal weten te vinden. Op een mooie zomerse dag neem je plaats op ons prachtig terras, en geniet je mee van ons ruim assortiment Trappistenbieren met zicht op de tuin waarin de kinderen zich op de trampoline kunnen amuseren. "De Repertoire" is vlot bereikbaar en parkeren kan u op onze ruime parking.

Pieter aan de poort


Restaurant Pieter aan de poort brengt de fijne keuken naar Herentals. Pieter Van Den Bosch is chef van dienst. Gediplomeerd kok Pieter ( °1982) leerde de stiel stap voor stap. Carlo Didden, pionier van de fusion-keuken in Vlaanderen zorgde in de Kleine Zavel (Antwerpen) voor een creatieve injectie. De klassieke knepen van het vak spijkerde Pieter bij in de keukens van Hotel Geerts (Westerlo), De Watermolen (Kasterlee) en Bain Marie - De Zalm (Herentals).. Ondertussen stond de jonge kok een half jaar aan de stoof van het gereputeerde Banyan in Istanbul. In 2006-2007 droeg Pieter de chefmuts in de directiekeuken van Janssen Pharmaceutica (Johnson & Johnson – Beerse). Culinaire ontvangsten in het Huis van de Toekomst waren de voorlopig laatste etappe in het ontwikkelingsproces van de chef.